degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
Tràmits
Ciutat
ombra

L'Ajuntament reforça l'atenció a la gent gran durant l'estiu

28/07/2020

A més d'habilitar un telèfon exclusiu per a la gent gran, els ha adreçat una carta, adjuntant un imant, per a què tinguin el número a l'abast, i una mascareta de roba reutilitzable feta pel grup de persones voluntàries Ripollet Solidari. Serveis Socials també està organitzant activitats per a majors de 65 anys durant l'agost.

Des de l'inici de l'estat d'alarma, l'Ajuntament va prioritzar l'atenció a la gent gran, a través de Drets Socials. Han estat mesos durs per a tothom, però especialment per al col·lectiu de persones majors de 70 anys, que s'ha vist afectat en major nombre per la malaltia de la Covid-19 i ha hagut de suportar un confinament més dur, moltes vegades en solitud. Ara arriba el moment de reprendre les activitats al carrer, amb prudència, però amb ganes de gaudir de nou de l'espai públic. Durant el mes de juliol ja s'han incorporat activitats per a gent gran al programa Obrim l'estiu i aviat s'obriran les inscripcions per a nous tallers d'agost a octubre.

L'Ajuntament reforça l'atenció a la gent gran durant l'estiu -Imatge 1- Els pròxim dies, l'Ajuntament adreçarà prop de 4.000 cartes a totes aquelles persones de Ripollet majors de 75 anys, on se'ls informa que ha habilitat una línia de telèfon específica perquè la gent gran pugui demanar informació o plantejar dubtes sobre qüestions relacionades amb els serveis que s'ofereixen a les persones grans. El telèfon de contacte és el 669 027 636 i funciona de dilluns a divendres, de 9 a 14 h. La carta adjunta un imant amb el número de telèfon i horari per tal que ho tinguin sempre a l'abast. També s'adjunta una mascareta higiènica de roba, cosida per les persones voluntàries de Ripollet Solidari, amb l'objectiu de conscienciar i facilitar que compleixin les mesures de seguretat i protecció personals adequades per tal d'evitar possibles contagis.

Com ja hem avançat, des de Serveis Socials s'està procedint a la contractació d'un nou servei de tallers entre els mesos d'agost i octubre. Es tracta de tallers de memòria (dilluns, dimecres i divendres) i art teràpia (dimarts i dijous), que es desenvoluparan a les instal·lacions de l'escola Tatché, amb una hora de durada, entre les 9 i les 12 del matí. En breu es facilitarà la informació sobre les inscripcions, que es preveuen iniciar el pròxim 3 d'agost.

  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal