degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
TrÓmits
Ciutat
ombra

Les associacions de ve´ns protesten contra el tribut metropolitÓ

19/11/2019

La plaša del MolÝ va omplir-se el dilluns al vespre a la concentraciˇ de rebuig al nou tribut metropolitÓ de l'AMB, desprÚs de la convocat˛ria conjunta de les associacions de ve´ns. Malgrat el fred, la plaša va quedar prÓcticament plena de ve´ns que van escoltar el comunicat conjunt de les associacions i van poder signar una recollida de firmes que es presentarÓ a l'└rea Metropolitana.

Les associacions de ve´ns protesten contra el tribut metropolitÓ -Imatge 1- Maite MartÝn, representant de l'associaciˇ de ve´ns del barri de Sant Andreu, va llegir el comunicat conjunt que explicava el punt de vista d'aquestes associacions, que mostra el desacord "amb un impost que s'engega sense donar informaciˇ ni per quŔ servirÓ ni on es destinarÓ all˛ que recapti". Va deixar-ho clar MartÝn: "no estem disposats a pagar a canvi de res".

A peticiˇ de les mateixes associacions l'alcalde de Ripollet, JosÚ MarÝa Osuna, present a la concentraciˇ, va pujar a l'escenari per explicar la situaciˇ als ve´ns aplegats, reconeixent que la informaciˇ que han rebut els consistoris i alcaldes dels 18 municipis afectats pel tribut ha estat prÓcticament nulĚla i explicant que exigiran a l'AMB l'aplicaciˇ de les diferents tarifes socials als transports aixÝ com una planificaciˇ detallada de les inversions que es preveuen a Ripollet.

Les diferents associacions de ve´ns de la vila han comenšat a recaptar firmes en rebuig a l'aplicaciˇ d'aquest nou tribut. Tots aquells ripolletencs interessats a signar es poden dirigir a les seus de les associacions, o acostar-se a ells demÓ dimecres, quan se situaran al mercat setmanal.

JPL

Altres imatges:
Les associacions de ve´ns protesten contra el tribut metropolitÓ -Imatge 2-Les associacions de ve´ns protesten contra el tribut metropolitÓ -Imatge 3-Les associacions de ve´ns protesten contra el tribut metropolitÓ -Imatge 4-Les associacions de ve´ns protesten contra el tribut metropolitÓ -Imatge 5-
  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG.

Redacciˇ i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal