degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
TrÓmits
Ciutat
ombra

Les entitats de Ripollet ja poden presentar les seves propostes per la Festa Major 2021

29/03/2021

La Comissiˇ de la Festa Major ha obert el termini perquŔ les entitats presentin les seves propostes per a la Festa Major 2021. Aquesta invitaciˇ romandrÓ oberta fins el pr˛xim 14 d'abril i estÓ dirigida a entitats culturals, juvenils, esportives i cÝviques, aixÝ com a les associacions de pares i mares d'alumnes dels centres educatius de Ripollet.

Les entitats de Ripollet ja poden presentar les seves propostes per la Festa Major 2021 -Imatge 1- Malgrat les circumstÓncies i la suspensiˇ l'any passat de la Festa Major a causa de la COVID-19, la Comissiˇ porta treballant des del mes d'octubre en l'elaboraciˇ d'un programa per a l'ediciˇ d'aquest any. Una Festa Major que es veurÓ condicionada al que disposin les autoritats sanitÓries i que, sense dubte, serÓ ben excepcional i adaptada a la nova realitat.

Conscients que les entitats sˇn l'autŔntic motor de la Festa Major, s'obre un perÝode per rebre les seves propostes que, juntament amb les propostes professionals, conformaran el programa d'enguany. SerÓ una Festa Major pensada per distribuir-se en diferents espais, adaptats a la normativa de seguretat vigent. Una Festa Major adrešada, com sempre, a tots els p˙blics i on la creativitat aquest any serÓ molt important. Un dels objectius Ús fer que les entitats tornin a l'espai p˙blic, mantenint l'essŔncia i la personalitat pr˛pia de la festa, per˛ sempre respectant les mesures establertes.

AixÝ, per tal de facilitar aquesta adaptaciˇ i conscients de les dificultats, els membres de la Comissiˇ de la Festa Major han fet una ronda de trobades virtuals amb les entitats amb la finalitat d'escoltar-les, resoldre possibles dubtes i rebre els seus suggeriments.

Un cop es tanqui el perÝode de presentaciˇ de les activitats, la Comissiˇ es reunirÓ dijous, 15 d'abril, per fer l'avaluaciˇ de totes les propostes.

Les entitats interessades poden accedir a aquest espai web de ripollet.cat, on trobaran la solĚlicitud, les mesures actuals del PROCICAT per activitats a l'aire lliure i el mapa d'espais que la Comissiˇ ha estat treballant en els darrers mesos.

  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG.

Redacciˇ i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal