degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
TrÓmits
Ciutat
ombra

Obertes les inscripcions del taller per a entitats 'Prevenciˇ de riscos COVID-19'

26/10/2020

Aquesta sessiˇ forma part d'un programa de cursos gratu´ts amb relaciˇ al coronavirus, dirigits a totes les entitats locals, en resposta a una demanda de la Taula de Pla de Xoc.
El recentment creat └mbit de Desenvolupament Comunitari de l'Ajuntament, que aglutina Cultura, Esports i Patrimoni, oferirÓ a les entitats, el pr˛xim 2 de novembre, el primer dels 6 cursos gratu´ts que ha programat fins al mes d'abril relacionats amb el coronavirus, recollint una demanda de la Taula de Pla de Xoc que instava a oferir a les entitats les eines per fer front a la realitat actual que estem patint; i seguint amb la lÝnia que va iniciar fa 4 anys el Centre Cultural. Aquesta primera sessiˇ serÓ sobre la prevenciˇ de riscos COVID-19, i es farÓ en lÝnia, el dilluns 2 de novembre, de 19 a 21 h.

Obertes les inscripcions del taller per a entitats 'Prevenciˇ de riscos COVID-19' -Imatge 1- El taller tÚ l'objectiu de proporcionar a les entitats els coneixements bÓsics sobre les caracterÝstiques i l'abast de la malaltia, accions a emprendre en cas d'infecciˇ i mesures preventives que cal aplicar, especialment en l'Ómbit associatiu. EstÓ dirigit a totes les entitats: culturals, esportives, juvenils, associacions ve´nals, colĚlectius educatius, etc.

Pel que fa a la resta de tallers programats, al desembre es parlarÓ de l'Administraciˇ electr˛nica; al gener, sobre les eines de participaciˇ i interacciˇ a distÓncia; al febrer, sobre gestiˇ administrativa; al marš, s'aportaran recursos de finanšament p˙blic i privat, i finalment, a l'abril, es treballarÓ la comunicaciˇ i la resoluciˇ assertiva de conflictes.

Les inscripcions es poden fer al correu electr˛nic cultura@ripollet.cat, o bÚ al telŔfon 935 046 025.

http://upload.ripollet.cat/FILES/JPG/ripollet-covid-cursos-entitats-261020.jpg

  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG.

Redacciˇ i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal