degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
Tràmits
Ciutat
ombra

Una desena de joves de l'Escola Esportiva d'estiu participen en el projecte Croma 2.0 de la UAB

20/07/2020

Del 13 al 17 de juliol, un total d'11 nois i noies d'entre 11 i 12 anys de l'Escola Esportiva d'estiu municipal han participat en el projecte Croma 2.0, realitzat a diferents casals de municipis propers a la UAB per contrarestar els efectes de la pandèmia en els infants en risc d'exclusió social. Els joves han participat, durant dues hores diàries, al Poliesportiu municipal, en aquesta iniciativa de la Fundació Autònoma Solidària (FAS), amb activitats que afavoreixen la seva motivació com a estímul i preparació pel nou curs escolar. Divendres, van rebre el seu diploma, de la mà dels regidor d'Educació, Oriol Mor, i de la regidora de Serveis Socials, Reyes Muñoz.

Una desena de joves de l'Escola Esportiva d'estiu participen en el projecte Croma 2.0 de la UAB -Imatge 1- Aquest programa socioeducatiu, amb més de 10 anys d'experiència a centres del Vallès, treballa per l'equitat i la igualtat d'oportunitats i reforça processos de vinculació escolar que afavoreixen la continuïtat educativa dels infants de 10 a 12 anys en situació de vulnerabilitat, els quals tenen més possibilitat de patir fracàs escolar.

Durant una setmana, els i les joves participants s'han convertit en investigadors i han treballat conjuntament per resoldre un repte proposat per l'equip de recerca de la UAB, en l'àmbit de les ciències experimentals i socials, amb l'ajuda d'un monitor dinamitzador.

El projecte Croma 2.0 als casals d'estiu compta amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Occidental i amb recursos obtinguts de la campanya de micromecenatge Casals d'estiu i recerca per a tots els infants, impulsada per la UAB i la FAS.

Altres imatges:
Una desena de joves de l'Escola Esportiva d'estiu participen en el projecte Croma 2.0 de la UAB -Imatge 2-
  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal