degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
Tràmits
Ciutat
ombra

El PSC dona suport als treballadors de Sintermetal

09/07/2020

Part del grup municipal socialista de Ripollet, acompanyats del diputat al Parlament de Catalunya i secretari nacional de Treball del partit Pol Gibert, es van reunir ahir dimecres a la tarda amb el comitè d'empresa i part dels treballadors de Sintermetal, empresa que dilluns va anunciar a la plantilla la voluntat de tancar la fàbrica. El portaveu dels socialistes ripolletencs, Luís Tirado, va afirmar que "no volem que es tanqui una fàbrica històrica del municipi. Es poden fer moltes mesures, tant des del Parlament, com des del Ministeri d'Indústria", on va assegurar que tenen "contactes" i que han posat "tots els mecanismes amb què puguem ajudar a l'abast dels treballadors".

El PSC dona suport als treballadors de Sintermetal -Imatge 1- La visita a l'empresa va patir un entrebanc, que el mateix Tirado va considerar com a "desagradable", ja que la directora de Recursos Humans va escortar-los durant tota la visita, "segurament per ordres de direcció, que no deuen estar massa còmodes amb què ara mateix vinguin diputats a veure què està passant". Aquestes traves a la visita i la reunió amb membres del comitè van ser comentades amb estupefacció per part, tant dels membres del partit com pels treballadors a la porta de la fàbrica, un cop acabada.

José Beltran, president del comitè d'empresa, va apuntar que segueixen esperant que aquest divendres l'empresa entregui la documentació on es detallin els plans de tancament. Per part del comitè continuen esperant una reubicació de part de la plantilla a altres empreses del grup. Segons va afirmar Beltran, a la reunió que van mantenir també ahir al matí amb l'alcalde i membres de l'Ajuntament i el govern municipal, se'ls va informar que "poden tardar uns sis mesos a tancar, depenent dels clients". Beltran va agrair el suport tant dels grups polítics de la ciutat com del govern municipal pel seu suport "per evitar que això tanqui".

Altres imatges:
El PSC dona suport als treballadors de Sintermetal -Imatge 2-
  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal