degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
Tràmits
Ciutat
ombra

L'Ajuntament destina 60.000 € a ajuts per a autònoms i petites empreses afectades per la Covid-19

24/06/2020

S'han aprovat dues línies de subvenció, per cessament de l'activitat i per a l'adquisició d'equips de protecció.

A partir d'avui, aquelles empreses de Ripollet, de fins a 10 treballadors, que s'hagin vist afectades per la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19, poden sol·licitar una o les dues línies de subvenció, de fins a un màxim de 500 € per activitat econòmica. Aquests ajuts, que s'estaven treballant abans de la constitució de la Taula de xoc, s'han acabat de concretar en el sí de la Comissió de Desenvolupament Econòmic. La seva finalitat és la de compensar l'impacte en l'activitat econòmica de les persones treballadores autònomes, microempreses i petites empreses, com a conseqüència de l'aplicació del Real Decreto 463/2020, de 14 de març, pel qual es va declarar l'estat d'alarma davant la crisis sanitària ocasionada per la Covid-19.

L'Ajuntament destina 60.000 € a ajuts per a autònoms i petites empreses afectades per la Covid-19 -Imatge 1- Es tracta de dues línies d'ajut, que poden ser complementàries, adreçades a persones treballadores autònomes, microempreses i petites empreses de fins a 10 persones treballadores a càrrec, que tinguin una activitat econòmica a Ripollet. La primera és per a aquelles empreses que hagin hagut de cessar la seva activitat com a conseqüència del Covid-19, amb un màxim de 400 € per sol·licitant. La segona línia d'ajut és per a l'adquisició d'Equips de Protecció individual i/o col·lectiva obligatoris, com a prevenció de la Covid-19, amb una quantia proporcional al 50% de la despesa realitzada i fins a un màxim de 150 €.

En total, l'Ajuntament ha destinat una partida de 60.000 euros per a aquests ajuts, que s'aniran atorgant per ordre de sol·licitud. Aquestes es poden presentar a partir d'avui i fins al 7 de juliol, a través de la seu electrònica, adreçades al Departament d'Empresa i Comerç.

  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal