degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
Tràmits
Ciutat
ombra

El grup de música Minova preestrena el seu darrer treball al Teatre Auditori de Ripollet

27/02/2020

Minova presentarà el avui dijous, 27 de febrer, el seu darrer videoclip al Teatre Auditori del Mercat Vell de Ripollet. Aquest trio musical format pels ripolletencs Esteve Puig i Jesús Martínez, i el bateria Jordi Riera, porta als escenaris des de principis de 2012. El seu darrer treball es diu 'La inèrcia del Big Bang' i està format per 14 temes de pop electrònic. En paraules de la mateixa banda, "un pop futurista amb una visió contemporània de l'estil dels 80's juntament amb lletres plenes de sinceritat".

El grup de música Minova preestrena el seu darrer treball al Teatre Auditori de Ripollet -Imatge 1- Amb aquest segon disc Minova vol consolidar i situar la banda en un punt més alt per arribar a més públic i poder entrar al circuit de concerts de sales i festivals. Per promocionar-lo han produït el videoclip 'Teleapàtic', que es compon de dues parts: l'un succeeix en la realitat i l'altra en un espai virtual. Per dur a terme la seva gravació es va comptar amb un equip de professionals format per 15 persones. La preestrena de 'Teleàptic' es farà el 27 de febrer a Ripollet i el dia 28 a la sala El Niu de Barcelona. Finalment, el 3 de març, ja estarà disponible al Youtube.

Minova ha volgut obrir a tot el públic aquesta presentació a Ripollet, el poble que els ha vist créixer. L'acte consistirà en una explicació del videoclip per part dels components de la banda, un passi dels tràilers que es van fer per promocionar-lo a xarxes, el passi del videoclip amb el seu making off i, per acabar, un torn de preguntes.

Web oficial: http://minova.cat
Instagram: https://www.instagram.com/minovamusica/
Facebook: https://www.facebook.com/minovamusica/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/7BVmTjSLCTFBydI8SRN1QX?si=vwXSPk8WTy-2bf2IZC3xAw

Icona PDF-6,08 Mb - Arxiu 1 
  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal