degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
TrÓmits
Ciutat
ombra

Aprovada la creaciˇ de la Comissiˇ de Festa Major de Ripollet

27/01/2020

El dijous, 23 de gener, es va celebrar una sessiˇ plenÓria de carÓcter extraordinari i urgent on va restar aprovada per unanimitat la creaciˇ de la Comissiˇ de Festa Major, aixÝ com la normativa que regeix el seu funcionament i el sistema d'elecciˇ dels seus membres. Aquesta comissiˇ s'encarrega de l'organitzaciˇ, disseny i programaciˇ de la Festa Major de Ripollet i estarÓ presidida pel regidor de Cultura, Oriol Mor. Els membres que la integraran seran un secretari/Ória, els Vocals i un grup de personal tŔcnic.

Aprovada la creaciˇ de la Comissiˇ de Festa Major de Ripollet -Imatge 1- La composiciˇ dels Vocals serÓ: un regidor de l'equip de govern; una persona en representaciˇ de cadascun dels grups polÝtics de l'oposiciˇ; sis representants de les entitats culturals; quatre representants de les entitats juvenils; dos d'entitats esportives; un de les Associacions de ve´ns, un de les AMPA, AFI i AFA; un representant del comerš local, un de la taula de diversitat funcional i quatre persones a tÝtol individual. El grup de personal tŔcnic i/o expert, que assessorarÓ en tot moment els membres de la Comissiˇ, estarÓ format per personal municipal: dues persones de la Regidoria de Cultura, una de Patrimoni, una de Joventut i una de la regidoria d'Esports.

Els representants d'entitats hauran de presentar la seva candidatura amb el document que se'ls adjuntarÓ en la comunicaciˇ que rebran properament. Les quatre persones a tÝtol individual hauran de presentar, com a requisit, un escrit argumentant l'interŔs de la seva candidatura i serÓ la pr˛pia Comissiˇ de Festa Major, un cop estigui constitu´da, la que farÓ la selecciˇ d'aquestes persones, en cas que el nombre de candidatures presentades sigui superior a quatre.

Calendari d'elecciˇ
El procÚs d'elecciˇ dels seus membres s'iniciarÓ el pr˛xim 29 de gener amb el perÝode de presentaciˇ de candidatures, al registre del Centre Cultural, que s'allargarÓ fins al 10 de febrer. El calendari aprovat estableix que el dia 11 de febrer es faci la proclamaciˇ de candidatures i el mateix dia, de 19 a 20.30 h, la votaciˇ.

Per a mÚs informaciˇ, poden posar-se en contacte amb la regidoria de Cultura, al Centre Cultural (Rbla. de Sant Jordi, 2-4), al telŔfon 935 046 025, o per correu electr˛nic a cultura@ripollet.cat.

NdP

Altres imatges:
Aprovada la creaciˇ de la Comissiˇ de Festa Major de Ripollet -Imatge 2-
  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG.

Redacciˇ i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal