degradat blanc
ripollet.cat
Tràmits
Patronat
Serveis
Ciutat
ombra

Torna l'escola de circ social a Ripollet, Alehop!

14/01/2020

L'Ajuntament ofereix 25 places d'aquesta activitat, totalment gratuïta, que s'adreça a joves de 12 a 16 anys

L'Ajuntament ha obert les inscripcions per al nou curs de l'Escola de Circ Social, Alehop! que espera posar en marxa el mes de febrer. Es tracta del tercer any consecutiu que es porta a terme aquest projecte, consolidant-se com un espai de cohesió entre els i les joves del municipi. L'Alehop! és una proposta lúdica-educativa d'activitat física i artística per tal de donar a conèixer les tècniques de circ a través del joc entre les persones joves de 12 a 16 anys. El curs, amb 25 places i totalment gratuït, s'allargarà fins al mes de juny i es farà cada dimarts, de 17 a 18.30 h, a l'Institut Lluís Companys.

Torna l'escola de circ social a Ripollet, Alehop! -Imatge 1- L'Alehop! neix com una iniciativa artística, educativa i integradora, que promou hàbits de lleure saludables i millora capacitats afectives i emocionals. A través del joc, es genera un espai de confiança i seguretat, on l'aprenentatge de les tècniques de circ serveix per treballar capacitats com ara l'esforç, el treball en equip, la superació o l'autoestima.

Aquest projecte es coordina des de Drets Socials i és una mostra més del treball transversal que es duu a terme a l'Ajuntament, ja que hi participen diferents departaments, a més de comptar amb la col·laboració de l'Institut Lluís Companys. La iniciativa es complementa amb el CircBarri, una jornada que aglutina els diferents projectes de circ que es fan a Ripollet i que a més de l'Alehop! compta amb la participació d'entitats i centres educatius on es treballen tècniques de circ.

Les inscripcions per a l'escola de circ social Alehop! es mantenen obertes fins al 31 de gener. Les persones interessades han de dirigir-se a Drets Socials, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i els dimarts de 15 a 18.30 h; al telèfon 935 046 007, o al correu electrònic serveissocials@ripollet.cat).

NdP

Altres imatges:
Torna l'escola de circ social a Ripollet, Alehop! -Imatge 2-
  • Defensora de la Ciutadania
  • AnyScenica
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni Municipal
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Patronat de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Patronat Municipal de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal