degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
TrÓmits
Ciutat
ombra

En marxa el programa de Formaciˇ i Inserciˇ amb 30 joves participants

15/10/2019

El programa PFI es dirigeix a persones joves d'entre 16 i 21 anys que no han aprovat els estudis d'ESO, amb l'objectiu que retornin al sistema educatiu.

Aquest mes d'octubre, 30 joves han iniciat les classes del Programa de Formaciˇ i Inserciˇ (PFI) a les instalĚlacions del Patronat Municipal d'Ocupaciˇ. 15 joves ho han fet en el curs d'Imatge personal: perruqueria i estŔtica i altres 15 en el d'Auxiliar d'oficina i serveis administratius. L'objectiu d'aquests programes Ús, d'una banda, que els i les joves retornin al mˇn educatiu per tal que puguin adquirir competŔncies formatives que augmentin les seves possibilitats d'inserciˇ en sectors laborals qualificats, i, d'altra banda, acompanyar-los en el seu procÚs maduratiu i de creixement personal.

En marxa el programa de Formaciˇ i Inserciˇ amb 30 joves participants -Imatge 1- En aquesta convocat˛ria s'han rebut una cinquantena d'inscripcions, la majoria de persones de Ripollet. Totes aquelles persones que no han pogut obtenir plaša, tindran prioritat en els programes ocupacionals i formatius dirigits a joves que el PMO anirÓ posant en marxa en els pr˛xims mesos, com ara el Tastet d'Oficis: de l'horta al plat.

El PFI s'allargarÓ fins a finals de juny del 2020 i durant el curs l'alumnat rebrÓ formaciˇ professional especÝfica i formaciˇ bÓsica per ajudar-los en la preparaciˇ de les proves d'accÚs al CFGM. A mÚs, el programa inclou tutories i sessions individuals i grupals d'orientaciˇ per assessorar a les persones participants a decidir el seu itinerari formatiu i laboral futur.

Ja fa mÚs de 10 anys que el PMO realitza aquest programa de transicions educatives, amb la colĚlaboraciˇ i suport econ˛mic de la Diputaciˇ de Barcelona i l'autoritzaciˇ del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, proporcionant noves oportunitats de retorn al sistema educatiu a joves que n'han quedat fora.

NdP

  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG.

Redacciˇ i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal