degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
TrÓmits
Ciutat
ombra

Ripollet RÓdio presenta la programaciˇ 2019-2020

20/09/2019

La nova graella, amb 33 programes, compta amb 7 espais nous i el pas de l'Info Setmanal als dijous a la tarda

Ripollet RÓdio presenta la programaciˇ 2019-2020 -Imatge 1- L'emissora municipal ha comenšat aquesta setmana la seva nova programaciˇ, presentada en un acte p˙blic aquest dijous, 19 de setembre, amb la participaciˇ d'un bon nombre de colĚlaboradors. Aquesta temporada 2019-2020, la graella estÓ formada per un total de 33 programes de producciˇ pr˛pia, entre ells 7 nous espais. Un total de 9 dels programades estan realitzats per entitats locals i 23 per colĚlaboradors apassionats de la rÓdio que fan programes d'estils musicals, culturals i especialitzats. A mÚs, els serveis informatius de Ripollet RÓdio continuen oferint l'INFO Setmanal, que passa dels divendres al migdia als dijous, de 18 a 20 h.

L'Informatiu setmanal, que un cop al mes comptarÓ amb la retransmissiˇ en directe del Ple Municipal, inclourÓ debats i edicions especials de cara al p˙blic, en espais com ara el Centre Cultural.

La resta de l'oferta actual estÓ basada en propostes de carÓcter setmanal, mensual i quinzenal, que van des de programes musicals a culturals, passant per especialitzats i de promociˇ de la vida associativa local. Trobem des d'espais que porten des del principi d'aquesta emissora, com ara El Gram˛fon, El Kamaleˇ Roig, El SetŔ Art de Talia o Viaje al Reino del Metal, fins a altres mÚs recents, que han nascut, principalment, de les 5 edicions dels cursets de rÓdio d'estiu.

Els nous programes d'aquesta temporada sˇn El Camino, de l'Associaciˇ Camino Ancestral del Santiago; Entretots, de l'Associaciˇ Entretots; La CiŔncia Ús nostra; Excusas al Palco, d'humor i sÓtira polÝtica; Blues Barrelhouse, a cÓrrec del m˙sic David Giorgelli; Jaleando, de flamenc, i Ripollet Sessions Musicals, on s'enregistraran concerts ac˙stics, produ´ts per l'emissora municipal.
La rÓdio municipal tambÚ emet programes d'altres emissores per intercanvi: A les portes de Troia, Coblejant, Don't Stop Dancing Radio Dance, Moments d'Ďpera, Peluts (SPAM) i Ruta 66.

Ripollet RÓdio compta amb prop d'un centenar de voluntaris i a mÚs de l'emissiˇ convencional (91.3 FM), tambÚ disposa del servei de rÓdio a la carta, amb un banc de 7.000 podcast per descarregar (ripolletradio.cat).

Altres imatges:
Ripollet RÓdio presenta la programaciˇ 2019-2020 -Imatge 2-
  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG.

Redacciˇ i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal