degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
Tràmits
Ciutat
ombra

El circBarri! es trasllada al pati de l'escola Anselm Clavé, per la pluja

17/05/2019

L'Ajuntament de Ripollet, amb la col·laboració de l'Alehop! Escola de Circ Social, l'AFI El Martinet, l'AFA Els Pinetons i La Careta Teatre, organitza la segona mostra de circ social de Ripollet: circBarri!. L'activitat tindrà lloc el pròxim dissabte 18 de maig, de 17 a 20h, al pati de l'escola Anselm Clavé, on s'hi ha traslladat per la previsió de pluja. A banda de fer una exhibició col·lectiva de circ fet a Ripollet, l'Anteneu Popular de 9 Barris durà a terme un taller obert de circ per a totes les edats, on els participants podran provar diverses disciplines, com els malabars i el trapezi, entre d'altres. La gran instal·lació de circ que acollirà el circBarri!, que torna a ubicar-se al parc del riu Ripoll, funcionarà com un espai comunitari, on s'aniran succeint les diferents exhibicions dels grups participants.

El circBarri! es trasllada al pati de l'escola Anselm Clavé, per la pluja -Imatge 1- L'objectiu de la mostra és crear un espai de trobada per a tota la gent que fa circ a Ripollet, unes 80 persones, i per a tots aquells aficionats al món del circ. En un any dedicat a les Arts Escèniques, amb el circBarri! es vol continuar posant el circ en la primera línia de les polítiques culturals del municipi i, alhora, descentralitzar la cultura i portar-la als barris, que és un dels principis del programa Barris al Cor, en el qual s'emmarca aquesta activitat.

Finalment, la mostra també és una continuació del treball iniciat amb l'escola de circ social per a joves Alehop! que actualment compta amb una quinzena de participants i que es porta a terme setmanalment a l'Institut Lluís Companys.

NP/ A.B.

Altres imatges:
El circBarri! es trasllada al pati de l'escola Anselm Clavé, per la pluja -Imatge 2-
  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal