degradat blanc
ripollet.cat
TrÓmits
Patronat
Serveis
Ciutat
ombra

'Recupera la inspiraciˇ' Ús el lema de la 6a Caminada sense fum

31/05/2019

Aquest dissabte 1 de juny se celebrarÓ a Ripollet la 6a Caminada sense fum, que enguany porta per tÝtol 'Recupera la inspiraciˇ', que Ús el lema escollit per a la XIX Setmana sense fum, que se celebra del 25 al 31 de maig. L'objectiu d'aquestes iniciatives Ús sensibilitzar la poblaciˇ de la importÓncia que tÚ per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d'un ambient lliure de fum.

'Recupera la inspiraciˇ' Ús el lema de la 6a Caminada sense fum -Imatge 1- La Caminada sense fum s'emmarca dins del Programa d'Atenciˇ PrimÓria sense Fum (www.paspf.cat) i el Pla d'Activitat FÝsica, Esport i Salut de la Generalitat de Catalunya (www.pafes.cat) i estÓ organitzada per l'Ajuntament de Ripollet i el personal mŔdic i d'infermeria dels centres d'atenciˇ primÓria de Ripollet, amb el suport de la Diputaciˇ de Barcelona.

Promoure hÓbits saludables en famÝlia
Aquesta caminada va nÚixer ara a 6 anys, com una activitat comunitÓria oberta a totes les edats, destinada a la lluita contra el tabaquisme i amb l'objectiu de convertir-se en un referent pel que fa a la promociˇ d'hÓbits saludables, especialment pel que fa al foment d'espais lliures de fum, d'una bona alimentaciˇ i de la prÓctica d'activitat fÝsica.

ComenšarÓ a les 9 del matÝ, amb el lliurament de dorsals i aigua al Pavellˇ Joan Creus. Tot seguit es realitzaran uns estiraments, dirigits pel dr. Mampel, i a les 9.30 h s'iniciarÓ el recorregut, que passarÓ per la rambla dels Pinetons, l'avinguda de Maria Torras, el Parc dels Pinetons, el camÝ de la Serra, el Mas Duran, la Ctra. Ripollet-Montcada, el carrer de la Granja i l'avinguda del riu Ripoll, fins arribar al PAME. A mig camÝ es farÓ una altra activitat dirigida d'estiraments, a cÓrrec del dr. Mampel. En arribar-hi, es lliurarÓ una bossa commemorativa, aigua i fruita a tots els participants. Es dˇna la circumstÓncia que el mateix 1 de juny al matÝ se celebra la Festa de cloenda de l'Esport Escolar i s'espera molta afluŔncia de p˙blic i un gran ambient al Poliesportiu Municipal.

NP/A.B.

Altres imatges:
'Recupera la inspiraciˇ' Ús el lema de la 6a Caminada sense fum -Imatge 2-
  • Defensora de la Ciutadania
  • AnyScenica
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni Municipal
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG.

Redacciˇ i estil: Patronat de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Patronat Municipal de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal