degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
Tràmits
Ciutat
ombra

La Diputació atorga 1,7 milions d'euros a Ripollet i Montcada per a la modernització dels polígons

01/04/2019

Ripollet disposarà de 850.000 € per impulsar el seu Pla d'Acció dels Polígons d'Activitat Econòmica (PAE)

La Diputació de Barcelona va aprovar dijous, 28 de març, el segon paquet d'ajuts del Pla de Modernització de Polígons, per tal de modernitzar-los en matèria d'infraestructures, serveis, promoció i actuacions innovadores. En aquesta convocatòria, s'han seleccionat 22 projectes específics i 5 plans integrals. Entre aquests darrers hi ha el demanat conjuntament entre Montcada i Reixach i Ripollet, amb un cost total de 2.024.937,52 €, dels quals la Diputació subvencionarà 1.700.000 €. Així, cada municipi disposarà de 850.000 € per a impulsar el seu Pla d'Acció.

La Diputació atorga 1,7 milions d'euros a Ripollet i Montcada per a la modernització dels polígons -Imatge 1- El Pla Integral de Montcada i Ripollet ha rebut la subvenció més alta atorgada en aquest segon paquet d'ajuts, dotat amb un total de 15 milions d'euros, 7,5 dels quals s'han destinat a Plans Integrals i la resta a Projectes Específics. Els Plans Integrals són per a polígons que tenen més de 50 hectàrees i més de 100 empreses o més de 1.000 treballadors i disposen d'un pla d'acció concret.

El Pla d'Acció dels p0lígons de Ripollet, presentat el passat mes de desembre, juntament amb l'Associació d'Empreses de Ripollet, compta amb un total de 54 accions, distribuïdes en 6 àmbits, i amb un calendari d'execució fins al 2.025. El projecte subvencionat, amb un cost aproximat d'un milió d'euros, inclou millores en la canalització i consum d'aigua, l'enllumenat, l'accessibilitat, la mobilitat i la connexió dels polígons amb la zona urbana i la vegetació, així com la instal·lació de panells informatius, amb la situació i llistat d'empreses ubicades a cada polígon.

Foto: presentació del Pla d'Acció dels PAE, el desembre de 2018.

NP/A.B.

  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal