degradat blanc
ripollet.cat
TrÓmits
Patronat
Serveis
Ciutat
ombra

L'AETMV recull els records dels ripolletencs durant els seus 25 anys d'hist˛ria

14/02/2018

L'Associaciˇ d'Espectadors del Teatre de Mercat Vell va realitzar el passat 29 de gener la primera trobada per recollir els records dels espectadors, socis i persones vinculades a l'entitat durant els seus 25 anys d'hist˛ria. Des de l'entitat asseguren que sˇn ells "els grans protagonistes d'aquests 25 anys" i els demana que busquin en la seva mem˛ria anŔcdotes i sentiments, records de persones i espectacles, per˛ tambÚ de vivŔncies relacionades amb l'entitat. Amb els seus records elaboraran un vÝdeo, per tal de compartir-lo amb tota la poblaciˇ, i treballaran aquest material per tal de muntar diferents actes de celebraciˇ del 25Ŕ aniversari.

L'AETMV recull els records dels ripolletencs durant els seus 25 anys d'hist˛ria -Imatge 1- En aquestes trobades, l'Associaciˇ d'Espectadors recull, amb so i vÝdeo, "les experiŔncies del p˙blic, de les persones que han format part de les juntes, dels socis, dels actors, dels m˙sics i dels ballarins que han compartit temps i emocions a sobre de l'escenari, a la platea del teatre o en els diferents espais on s'han desenvolupat les activitats de l'entitat", expliquen des de l'entitat.

A la primera trobada, el 29 de gener, van participar mÚs d'una vintena de persones. La pr˛xima tindrÓ lloc el 19 de febrer, a les 20 h, en el Teatre Auditori del Mercat Vell. Hi estan convidades totes aquelles persones que en un moment o altre "han compartit un temps de les seves vides prop de l'entitat" i que estiguin disposades a parlar d'un forma distesa sobre teatre, m˙sica i dansa, sobre els espectacles vistos, les vivŔncies com a espectadors actius i la relaciˇ amb els actors i els m˙sics, entre d'altres temes de conversa.

R.H.

Altres imatges:
L'AETMV recull els records dels ripolletencs durant els seus 25 anys d'hist˛ria -Imatge 2-
  • Any del llibre
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni Municipal
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG.

Redacciˇ i estil: Patronat de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Patronat Municipal de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal