degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
Tràmits
Ciutat
ombra

Cessió d'espais per a activitats culturals

Cessió d'espais tant per activitats puntuals (xerrades, reunions...), com per a activitats específiques (laboratori fotogràfic, cuina, aula d'audiovisuals...). Els espais que l’Ajuntament posa a disposició són els següents: Teatre, Sala d’Exposicions, Sales de reunions i d’altres d’ús específic.

Codi del procediment7202
Departament associatCultura - ServeisIcona enllaç
Qui ho pot demanar?Qualsevol persona física o jurídica
Documentació necessàriaÚnicament cal presentar la instància específica segons l’equipament que es vulgui reservar amb tots els camps degudament complimentats.
Termini de sol·licitudEn qualsevol moment. Cal tenir present que per tal de garantir que l’Ajuntament disposi de temps suficient per fer les gestions oportunes, les peticions haurien de presentar-se amb un mínim de 15 dies abans de la realització de l’acte.
On dirigir-se?Patronat Municipal de Cultura Rambla de Sant Jordi, 4 Ripollet Telf. 93 504 60 25
Promig de resolucióL’Ajuntament resoldrà la petició amb 15 dies d’antel·lació a la data de la celebració de l’acte en el cas que es reservi el teatre o la sala d’exposicions i amb 5 dies d’antel·lació per a la resta d’espais.
PreuEl preu per ús del centre cultural és aquell que es correspon amb la Tarifa 2a de l’ordenança 40, que és de 428,40€ per dia. El cost de la reserva per a les entitats sense ànims de lucre que utilitzin espais dins l’horari d’obertura dels mateixos l’assumirà l’Ajuntament i en el cas que es faci ús del centre fora de l’horari d’obertura el preu serà de 36,60.-€ per hora. Per a l’ús del teatre: Per a entitats ciutadanes sense ànim de lucre i escoles de Ripollet, assumiran les despeses del tècnic de llum i de so. Per a la realització d’activitats de caràcter privat sense incloure els tècnics necessaris 950,00€.

  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal