degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
Tràmits
Ciutat
ombra

Joventut inicia el procés per al nou conveni dels Locals Municipals d'Assaig

08/02/2008

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Ripollet ha fet públic l'inici del procés per redefinir el conveni de cogestió dels locals d'assaig, fins ara dut a terme amb l'entitat Kanyapollet. Així, s'ha fixat el calendari d'actuació, la taula de negociació i la dinàmica de treball. Entre les noves propostes de la Regidoria destaca l'acotació de l'edat dels usuaris fins als 29 anys i la intenció d'establir una rotació per donar entrada als grups en llista d'espera.

Joventut inicia el procés per al nou conveni dels Locals Municipals d'Assaig -Imatge 1- El regidor de Joventut, Ferran Tornel, s'ha referit, en roda de premsa, a les crítiques formulades per l'entitat Kanyapollet, arran la pujada de les quotes per ús dels locals d'assaig. Així, ha desmentit que l'aportació municipal per al funcionament dels locals no és de 4.000 sinó de prop d'11.000 euros, ja que, segons el regidor, l'entitat va obviar la part que aporta l'Ajuntament, a més de la del Patronat de Cultura i Joventut. Per Tornel, "d'aquestes xifres es desprèn que el funcionament d'aquest servei no genera cap tipus de negoci per l'Ajuntament" i ha afegit que, en cas que algún dia hagués superhàbit es repercutiria en el joves que fan música.

Tot i realitzar una valoració positiva del funcionament dels locals des de 2004, Tornel ha manifestat que "no han mancat conflictes en l'aplicació de la normativa". En aquesta línia, el regidor ha argumentat manca de puntualitat en el pagament de quotes, episodis de falta d'higiene, desperfectes o enmagatzent de materials aliens a l'ús musical. No obstant ha senyalat la seva aposta per la cogestió "sempre i quan l'altra part sigui prou madura per fer-se càrrec de les responsabilitats que li pertoquen". Els locals d'assaig tenen 222 metres quadrats, repartits en 7 sales, i la seva construcció va costar 172.000 euros.

F.R.

  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal