degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
Tràmits
Ciutat
ombra

Es convoca la presentació de candidatures per a Defensor/a de la Ciutadania

22/07/2019

Fins al 30 de setembre, queda obert el procés de convocatòria pública per a presentar les candidatures per exercir el càrrec de Defensor/a de la Ciutadania. L'actual defensora, M. Jesús García, que va presentar la seva renúncia oficial el passat 11 de juliol, mantindrà l'atenció a la ciutadania fins al dimecres 24 de juliol. L'alcalde de Ripollet, Jose M. Osuna, ha volgut agrair públicament a la Defensora el treball dut a terme des del passat 12 de desembre, així com la seva dedicació i proximitat, tant amb els veïns i veïnes, com amb l'administració.

Es convoca la presentació de candidatures per a Defensor/a de la Ciutadania -Imatge 1- Les persones interessades a ser el pròxim Defensor/a de la Ciutadania, hauran de presentar, fins al 30 de setembre, a l'OAC, el currículum vitae, una carta de motivació i una proposta de desenvolupament del càrrec. Segons preveu el reglament del Defensor/a de la Ciutadania, també les associacions i col·lectius de Ripollet poden presentar candidats. En aquest cas també hauran d'incorporar un document què exposi els valors de la persona candidata per exercir el càrrec.

Per ser Defensor/a de la Ciutadania, segons estableix el propi reglament, cal ser major d'edat i gaudir de plenitud de drets civils i polítics; tenir la condició política de català o catalana, d'acord amb el que estableix l'Estatut d'Autonomia de Catalunya, i estar inscrit al padró municipal d'habitants de Ripollet.

També es recorda que ser Defensor/a de la Ciutadania és incompatible amb qualsevol mandat representatiu; el compliment de funcions directives en partits polítics o sindicats; tenir qualsevol vincle contractual professional, mercantil o laboral amb l'Ajuntament de Ripollet i/o dels seus organismes dependents, i haver estat càrrec electe els quatre anys anteriors.
NdP

  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal