degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
TrÓmits
Ciutat
ombra

Acaba el termini per presentar-se com a candidat a la Comissiˇ de Festa Major

10/02/2016

Aquest dimecres, 10 de febrer, s'acaba el termini per presentar les candidatures per formar part de la Comissiˇ de Festa Major. La setmana vinent, el dia 18 de febrer al vespre, es realitzarÓ la votaciˇ dels seus membres al Centre Cultural.

Acaba el termini per presentar-se com a candidat a la Comissiˇ de Festa Major -Imatge 1- La Festa Major 2016 estarÓ organitzada per una comissiˇ renovada, ampliada i amb uns criteris mÚs definits, tal com estableixen les noves normes de funcionament i elecciˇ de membres de la comissiˇ, aprovades pel Consell d'Administraciˇ del Patronat Municipal de Cultura. El document va ser presentat el passat 26 de gener, en roda de premsa, pel regidor de Cultura, Oriol Mor, acompanyat per Joan Ramˇn Gordo i Juan Lˇpez, com a representants d'entitats culturals i ═ngrid Mirˇ, regidora de C's, i tambÚ membre del Consell d'Administraciˇ del PMC.

Mor va destacar que aquest reglament ha estat fruit d'un "intens procÚs" participatiu, que es mantÚ obert i que ha estat molt ben valorat per tots els membres presents, destacant la transparŔncia i la participaciˇ. Una altra novetat Ús l'ampliaciˇ de membres de la comissiˇ fins a 20, el que suposa el doble que a la comissiˇ actual. AixÝ, s'augmenta el nombre de representants de l'oposiciˇ, de les entitats culturals, juvenils, esportives i ve´nals i s'incorpora un representant de les AMPA i del comerš local.

El regidor de Cultura, Oriol Mor, va convidar totes les entitats locals a participar i treballar per la Festa Major d'una manera global. Mor va recordar que els membres de la comissiˇ no tenen per quŔ formar part de la junta de les entitats que representen, nomÚs tenir un paper actiu dins d'elles.

Fotos: Imatges de la presentaciˇ del nou reglament de la Comissiˇ de Festa Major.

R.H./J.S.

Altres imatges:
Acaba el termini per presentar-se com a candidat a la Comissiˇ de Festa Major -Imatge 2-
  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG.

Redacciˇ i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal