degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
Tràmits
Ciutat
ombra

Endega el procés participatiu per a la remodelació del parc del Primer de Maig

23/12/2020

L'Ajuntament ha habilitat un espai web a participa.ripollet.cat i un canal de wathsapp per recollir propostes, a més d'instal·lar dues bústies al barri de Can Mas.

Endega el procés participatiu per a la remodelació del parc del Primer de Maig -Imatge 1- Des d'avui, 21 de desembre, i fins al pròxim 25 de gener, l'Ajuntament posa durà a terme la primera fase del procés participatiu 'La vida , al parc', dins el programa "Barris al cor", per definir com serà la futura remodelació del parc del Primer de Maig, un dels principals espais verds de Ripollet, situat al barri de Can Mas. Amb aquesta remodelació, el govern municipal vol donar resposta a les noves necessitats i usos del veïnat i dels temps actuals.

Aquesta fase té per objectiu recollir les propostes i suggeriments de millora del parc per tal de donar cobertura a les necessitats de les persones usuàries de l'espai. La diagnosi i recollida de propostes es realitzarà a través d'una enquesta online, a la qual pots accedir a través d'aquests enllaç. Les persones que ho desitgin, també podran enviar les seves propostes de millora mitjançant un missatge de whatsapp al telèfon 670 290 577. També es podran omplir enquestes en paper i dipositar-les a dues urnes ubicades a comerços del barri.

10 anys de la seva remodelació
La darrera intervenció integral es va realitzar l'any 2012. El parc Primer de Maig està situat entre els carrers de Tamarit, de la Mercè, de Sarrià de Ter i carrer X. Al mig del parc es troba l'edifici del Centre Cívic Can Mas. També compta amb dues pistes esportives, pistes de petanca, una bowl, jocs infantils i zona de pícnic, entre d'altres espais. Tot i que és un parc remodelat fa uns deu anys, avui en dia no està en bones condicions.

El passat dijous, 17 de desembre, el regidor de via pública, Fran Sánchez, va reunir-se amb diversos joves usuaris de la bolw, per parlar de l'estat d'aquesta instal·lació, donat que té unes pedres al voltant coronant l'estructura que es trenquen freqüentment i costen molt de reposar. Sánchez va aprofitar la trobada per tal de convidar a les persones joves que habitualment utilitzen el parc a participar en el procés 'La vida, al parc'.

Les propostes recollides seran valorades per incorporar-les al pla executiu de remodelació del parc, que podria estar enllestit a finals de 2021, per iniciar les obres el 2022.

Altres imatges:
Endega el procés participatiu per a la remodelació del parc del Primer de Maig -Imatge 2-
  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal