degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
Tràmits
Ciutat
ombra

Actuacions de neteja, manteniment i mesures de prevenció a la via pública durant l'estat d'alarma

03/04/2020

L'Ajuntament de Ripollet està planificant diferents actuacions a la via pública, que s'allargaran durant el temps que duri l'estat d'alarma, destinades tant a la neteja i desinfecció, com al manteniment i reparació de diferents elements de la via pública. També s'han pres diferents mesures de prevenció contra la Covid-19, seguint les recomanacions de la Generalitat, com és el tancament de les fonts d'aigua de boca del municipi.

Actuacions de neteja, manteniment i mesures de prevenció a la via pública durant l'estat d'alarma -Imatge 1- Durant aquests dies en que ha baixat molt l'activitat als carrers, l'empresa SECE està realitzant certs treballs de manteniment de l'enllumenat públic que estaven pendents de programar, quant a la reparació i reposició de fanals malmesos. Es tracta de més d'una vintena de punts de llum repartits per tot el municipi, malmesos la majoria per corrosió, però també per col·lisió i per vandalisme. El cost d'aquestes actuacions supera els 25.000 euros.

Desinfecció i desratització
També continuen els treballs de neteja i desinfecció, a càrrec d'Urbaser, de carrers i zones properes a serveis essencials i establiments oberts, així com dels contenidors. També a finals de la setmana passada van quedar reparats prop d'una vintena de pedals de contenidors que estaven espatllats, amb l'objectiu que la ciutadania no hagi d'obrir-los manualment.

D'altra banda, en el marc de les actuacions programades per part del departament de Salut Pública de l'Ajuntament de Ripollet, entre avui i demà es realitzarà una de les tres intervencions anuals per garantir el control efectiu de rosegadors a la via pública. Els operaris de l'empresa de control de plagues realitzaran una desratització general a tot el municipi, col·locant esquer raticida en uns 130 pous de registre del clavegueram, a més d'actuar al Mercat Municipal.


Altres imatges:
Actuacions de neteja, manteniment i mesures de prevenció a la via pública durant l'estat d'alarma -Imatge 2-Actuacions de neteja, manteniment i mesures de prevenció a la via pública durant l'estat d'alarma -Imatge 3-Actuacions de neteja, manteniment i mesures de prevenció a la via pública durant l'estat d'alarma -Imatge 4-
  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal