degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
Tràmits
Ciutat
ombra

La penjada del Cabraboc obre el #CarnavalTeQuiero de Ripollet 2020

19/02/2020

La penjada del Cabraboc, aques dimecres, a les 18.30 hores, al balcó de Cal Teixell, a la rambla de Sant Jordi, 6, obre la celebració del Carnaval a Ripollet. L'acte estarà amenitzat amb la tradicional tabalada a càrrec de Diables de Ripollet i els balls de Gitanes i danses del Cabraboc i la llegenda del Vell i la Vella. Fins al Dimecres de Cendra, Ripollet viurà 8 dies de Carnaval a tot ritme, que, sota el lema #CarnavalTeQuiero, oferirà un variat programa d'actes que busca la participació de tots els públics i entitats de la ciutat. Carmen Miranda, la famosa actriu i cantant de samba, que va portar la cultura brasilera arreu del món durant els anys 40, és la imatge del Carnaval local d'enguany.

La penjada del Cabraboc obre el #CarnavalTeQuiero de Ripollet 2020 -Imatge 1- Entre les activitats, que tindran lloc del 19 al 26 de febrer, destaca la Rua de Carnaval, el dissabte 22, que comptarà amb la participació dels Diables de Ripollet i Rhytm'n'Moyo, que clourà l'activitat amb una tabalada acompanyada de trompetes. Les bases i el cartell van ser presentades en roda de premsa pel regidor de Cultura, Oriol Mor, i el de Joventut, Pablo López.

Carnaval, carnaval... #CarnavalTeQuiero
El regidor de Cultura, Oriol Mor, ja havia avançat que esperava que la rua de Carnaval fos molt participativa i així serà, ja que s'han inscrit 1.600 persones, de 18 comparses. El 2019 van desfilar 1.532 i el 2018 1.266. En l'esmentada roda de premsa, el regidor de Joventut, Pablo López, va destacar les activitats del divendres 21 de febrer, amb les parades guarnides al Mercat Municipal i les cercaviles de les escoles fins la plaça del Molí, que es consolida com a epicentre del carnaval infantil i juvenil, enguany amb les actuacions de Grimpallunes i Joe Diem. D'altra banda, es mantenen les tradicionals activitats de la penjada i la despenjada del Cabraboc, amb la participació dels Diables de Ripollet i la Colla de Gitanes. Aquesta figura del nostre imaginari local, que va ser renovada l'any passat, tornarà a visitar un any més les escoles de Ripollet. El comiat del programa el protagonitzarà, com sempre, la tradicional sardinada, tot i que enguany El Setrill no se'n pot fer càrrec.

Per últim, les dues entitats fotogràfiques locals, Acció Fotogràfica Ripollet i AFOCER, organitzen una sortida i un concurs d'Instagram, respectivament. Activitats amb les que un any més deixaran constància de la màgia, la creativitat i l'alegria del Carnaval de Ripollet.

Altres imatges:
La penjada del Cabraboc obre el #CarnavalTeQuiero de Ripollet 2020 -Imatge 2-La penjada del Cabraboc obre el #CarnavalTeQuiero de Ripollet 2020 -Imatge 3-La penjada del Cabraboc obre el #CarnavalTeQuiero de Ripollet 2020 -Imatge 4-La penjada del Cabraboc obre el #CarnavalTeQuiero de Ripollet 2020 -Imatge 5-
  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal