degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
Tràmits
Ciutat
ombra

Bona resposta i valoració positiva de l'obertura de diferents equipaments durant l'estiu

26/09/2019

Seguint l'acord de dues de les mocions aprovades al Ple de setembre de 2018, alguns equipaments municipals s'han mantingut oberts durant aquest mes d'agost. És el cas del Casal d'Avis, el Casal de Joves i el camp municipal de futbol Industrial. La resposta d'ús per part de la ciutadania ha estat bona i la valoració de la iniciativa per part dels tècnics responsables és força positiva.

Bona resposta i valoració positiva de l'obertura de diferents equipaments durant l'estiu  -Imatge 1- Quant al Casal d'Avis, que va obrir en l'horari habitual del 5 al 18 d'agost mitjançant la contractació d'un conserge, aquest equipament ha mantingut una mitjana estable d'usuaris durant tot el mes d'agost, amb una quarantena de persones de mitjana diàries. Les persones grans de Ripollet han utilitzat l'espai com a punt de trobada social, mentre llegien el diari o jugaven alguna partida de dòmino.

L'equipament que ha sofert més fluctuació d'usuaris ha estat el camp de futbol Industrial. Obert del 29 de juliol al 17 d'agost, han estat les tardes, especialment entre les 18 i les 20 h, quan més usuaris s'han registrat, arribant fins als 74 el primer dia d'obertura. Per contra, durant els matins, l'afluència d'usuaris ha estat pràcticament nul·la, fet que es tindrà en compte de cara a l'estiu vinent.

Per últim, el Casal de Joves ha obert del 29 de juliol al 13 de setembre, gràcies a la contractació d'una dinamitzadora que ha obert cada tarda i s'ha encarregat de fer tallers i dinamitzar l'espai en l'horari de tarda per a joves a partir de 12 anys. S'han programat 30 activitats, amb una participació més o menys bona segons la temàtica de cada activitat. Així, s'han fet tallers de cinema, cuina, tardes d'estudi, collage o futbolí. En total, ha passat més d'una cinquantena de joves que en molts casos han fet més d'un taller.

D'altra banda, des del Casal de Joves s'ha valorat molt positivament l'obertura de l'espai com a punt de trobada juvenil, atès que moltes persones joves han fet servir l'espai per trobar-se, xerrar, veure vídeos, sentir música o estar connectats a internet. També han estat diverses les persones que s'han apropat al casal per a realitzar consultes sobre diferents serveis del municipi o altres qüestions. Tot plegat fa que la valoració sigui positiva i sorgeixi la voluntat de donar-lo a conèixer encara més entre la població jove de cara a l'estiu vinent.

NdP

  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal