degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
Tràmits
Ciutat
ombra

El carrer del Torrent Tortuguer obre al trànsit com a plataforma única

15/07/2019

Els caps de setmana i festius s'habilitarà com a zona de passeig i esbarjo

El carrer del Torrent Tortuguer obre al trànsit com a plataforma única  -Imatge 1- Un cop finalitzades les obres de creació del bosc humit, el carrer del Torrent Tortuguer obrirà al trànsit el pròxim dilluns, 15 de juliol, com a plataforma única, limitant la velocitat a 20 km/h. Els caps de setmana restarà tallat al trànsit, de dissabte a les 10 h fins diumenge a les 22 h, així com els festius, de 10 a 22 h. L'objectiu és donar prioritat als vianants i ciclistes durant els caps de setmana i festius, convertint aquesta zona verda, que va des de la Casa Natura al parc dels Pinetons, passant pel nou bosc humit, en una zona contínua de passeig i esbarjo.

D'altra banda, i per tal d'evitar possibles accidents amb els ciclistes, s'ha suprimit el carril bici del carrer del parc i del tram de la carretera de Santiga que va del carrer del Parc al viver municipal, per tal de facilitar el gir dels camions i vehicles pesants, que són desviats del Torrent Tortuguer. A més, al carrer del parc s'habilitaran algunes places més d'aparcament per a vehicles. Així, a partir d'ara, el carril bici de la carretera de Santiga en direcció a Barberà finalitzarà davant del Viver Municipal i quedarà també com a via d'accés en bicicleta a la Casa Natura.

L'avinguda del Mediterrani, entre la carretera de Santiga i el Torrent Tortuguer s'ha habilitat com a zona 30, amb senyalització de pas de bicicletes, per tal de facilitar l'enllaç, en aquest punt, amb el carril bici del Torrent Tortuguer.

Pel que fa al bosc humit, realitzat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona, un cop finalitzades les obres es mantindrà tancada la part enjardinada fins passat l'estiu, per tal de permetre que la vegetació arreli, mentre que les zones de pas ja estan obertes.

NdP/A.B.

Altres imatges:
El carrer del Torrent Tortuguer obre al trànsit com a plataforma única  -Imatge 2-El carrer del Torrent Tortuguer obre al trànsit com a plataforma única  -Imatge 3-
  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal