degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
Tràmits
Ciutat
ombra

L'Escola Tiana guanya el primer premi de la 'Crida Centres Educatius 360'

01/07/2019

L'Escola Tiana de la Riba ha guanyat el primer premi de la 'Crida Centres Educatius 360', un reconeixement per aquells centres que "treballen de manera coordinada amb l'entorn, connectant temps lectiu i no lectiu i vetllant perquè tot l'alumnat pugui crear els seus propis itineraris d'aprenentatge", segons la web del projecte.

L'Escola Tiana guanya el primer premi de la 'Crida Centres Educatius 360' -Imatge 1- L'Escola Tiana ha participat al certamen amb el projecte 'Casa, Escola, Barri', centrat en formar una xarxa entre l'escola, les persones i les entitats del barri Can Tiana-Pont Vell. Per arribar a aquest objectiu, es duen a terme activitats curriculars i extracurriculars que inclouen a la família en l'educació dels infants, amb incidència sobre temes de gènere, salut i desenvolupament personal, entre altres. Més d'un 90% de totes les famílies del centre han assistit a aquestes activitats, que es fan una vegada al trimestre per línia educativa i participen de la mateixa manera que els infants, veient de primera mà les matèries i la forma d'ensenyar.

A més, l'escola fomenta la participació dels adults en activitats com el reforç a l'estudi, l'hora del pati i assamblees de barri, que es fan en conjunció amb entitats com l'Esplai La Gresca, l'Associació de Veïns, Diables de Ripollet, la Biblioteca Municipal, l'Oficina del Català, l'Institut Lluís Companys i l'Ajuntament.

Segons la memòria del projecte, aquestes accions reforcen la importància del "model d'educació a temps complet", amb a més "d'obrir la mirada cap a nous agents, que no estan específicament vinculats a l'escola, ens ha fet pensar en les inquietuds i interessos de l'alumnat per incloure un aprenentatge més personalitzat, més significatiu, aprofundint en el temps fora escola, incorporant nous agents educatius i aprofitant més les oportunitats del nostre barri per obtenir un enriquiment educatiu."

A.B.

Altres imatges:
L'Escola Tiana guanya el primer premi de la 'Crida Centres Educatius 360' -Imatge 2-
  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal