degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
Tràmits
Ciutat
ombra

Lliurament dels Premis de recerca de batxillerat 2018-2019

31/05/2019

El Centre de Recursos Pedagògics (CpR) del Vallès Occidental 3, amb el suport dels tres ajuntaments dels municipis que l'integren -Montcada i Reixac, Ripollet i Santa Perpètua de Mogoda- va lliurar el dimecres, 29 de maig, els Premis als treballs de recerca d'alumnat de batxillerat del curs 2018-2019. L'acte es va celebrar a l'Auditori Municipal de Montcada i Reixac, en presència dels alcaldes i alcaldesses en funcions de les tres poblacions -Laura Campos (Montcada i Reixac), José María Osuna (Ripollet) i Isabel Garcia (Santa Perpètua de Mogoda)- i de la directora adjunta dels Serveis Territorials al Vallès Occidental, Ester Rivera. "El treball de recerca us exigeix curiositat i és molt important tenir-ne, ja que al llarg de la vostra vida el que fareu serà aprendre i si teniu la inquietud d'adquirir coneixements, molt millor; heu d'aprendre a no conformar-vos amb el que es veu a priori i voler saber-ne més", va expressar Campos, encarregada de presidir enguany l'acte.

Lliurament dels Premis de recerca de batxillerat 2018-2019 -Imatge 1- El CpR ha reconegut un total de 18 de propostes, dues per cadascun dels centres de secundària participants. A Ripollet, de l'institut Lluís Companys, les propostes reconegudes són 'El tabac, una droga social a l'adolescència', de Malika El Guerche; i 'Els maons de la matèria', de Younes Akhazzan. De l'institut Can Mas, els premis han estat per a Xavi Altimira i Vicenç Altimira, amb 'La borsa'; i per a Pau Garró, Oriol Garró i Albert Prieto, amb 'Smart Mirror'. De l'institut Palau Ausit, Laura Garcia ha estat reconeguda per 'La reproducció assistida, una forma diferent de crear vida' i Ariadna Sánchez i Cristian Benítez, per 'El papel de la mujer en la literatura'. A Santa Perpètua de Mogoda, de l'institut Estela Ibèrica, els premis han estat per a Anna Pleguezuelos, amb 'Petits herois: lluitant contra la leucèmia'; i Maria García, per 'A world full of opportunities'. De l'institut Rovira Forns, els reconeixements han estat per a Albert García i Éric Marín, amb 'Dels primers exèrcits a la nostra policia'; i per a Gerard Fernández, amb 'El desenvolupament de les al·lèrgies ambientals'.

De Montcada i Reixac, les alumnes de l'institut Montserrat Miró Maria Hernández i Silvia Corzo han estat premiades pels treballs 'La fragilitat dels ecosistemes' i 'L'existencialisme de Sartre', respectivament. De l'institut La Ferreria, els reconeixements han estat per Diana Martín, amb 'The concept of love and marriage in 19th century english literatura'; i Alba García i Arnau Navarro, per 'Estructures geomètriques a la natura. Una aproximació'. De l'institut La Ribera, Raúl Fidalgo s'ha endut el premi amb 'Emocions i arts marcials' i Alba Siles, per 'La dona i el futbol'. Del col·legi La Salle, els reconeixements han estat per a Cristina Puche, amb 'Anàlisi comparativa de la velocitat i el fons d'atletisme', i Marta Chica, amb 'Anàlisi de la dieta dels infants de 3 a 12 anys de Montcada i Reixac', un projecte sobre com els afecta el menjar ràpid i els aliments processats i el seu impacte sobre la dieta mediterrània.

NdP

  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal