degradat blanc
ripollet.cat
Tràmits
Patronat
Serveis
Ciutat
ombra

El Movem el teatre de l'AETMV es tancarà el 25 de maig

16/05/2019

Després de set mesos portant el teatre a diferents espais de Ripollet, aquest 25 de maig es tancarà el programa Movem el teatre que l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell ha organitzat per celebrar el seu 25è aniversari.Serà una darrera edició ben especial, ja que es doblaran les representacions i, a més, es presenta una darrera novetat.La jornada començarà al Mercat Municipal a les 11 del matí i seguirà a la 1 del migdia a la botiga de roba Silvestre. En aquest espai les places estaran limitades. En els dos casos, els records sobre l'Associació es combinaran amb fragments d'obres que s'han representat sobre l'escenari del teatre.

El Movem el teatre de l'AETMV es tancarà el 25 de maig -Imatge 1-

La tarda és la que presenta més novetats. Totes les propostes es concentraran en un sol punt, l'Espai M. Aurèlia Capmany. A les 17 hores, les Companyies tornaran a fer somriure al públic. En aquest cas, el grup de dansa convidat és SB Dance. A les 18 hores, torna l'emoció de la mà de les joves actrius que revisen fragments d'El diari d'Anna Frank.
La tarda es tancarà a les 19 hores amb una estrena, un fragment del Lorca eran todos que va dirigir Pepe Rubianes i que es va poder veure a Ripollet l'any 2007. L'escena compta amb la incorporació de nous actors i actrius i amb la ballarina Sílvia Mor. L'Espai M. Aurèlia Capmany estarà obert a tot el públic, però degut a la necessitat de canviar la situació dels escenaris per a cada actuació, l'Associació demanarà buidar l'espai després de cada escena.
 
Lorca eran todos serà el darrer moment públic del programa, però l'Associació ha preparat un comiat més íntim en un pati particular, a les 21 hores, que comptarà amb l'actuació d'un grup musical de nova creació, Atmospheric, format pels músics ripolletencs Montse Astasio, Quique Oliva i Alfonso Ibáñez, i del grup jove d'actor i actrius, que recordaran un Ramon molt qüestionat. L'accès és exclusivament per invitació.

Els prop de 150 actors, actrius, ballarins, ballarines i músics que han participat en el Movem el teatre es retrobaran el 14 de juny en l'espectacle de cloenda del 25è aniversari de l'Associació d'Espectadors, ara ja sí a l'interior del Teatre Auditori del Mercat Vell, i amb la pallassa i actriu Pepa Plana com a mestra de cerimònies.

NdP

Altres imatges:
El Movem el teatre de l'AETMV es tancarà el 25 de maig -Imatge 2-
  • Defensora de la Ciutadania
  • AnyScenica
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni Municipal
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Patronat de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Patronat Municipal de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal