degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
Tràmits
Ciutat
ombra

Decidim Ripollet presenta el seu programa electoral sota el lema 'Fem vida, fem Ripollet'

06/05/2019

El dissabte, 4 de maig, Decidim Ripollet va presentar els 30 punts del seu programa electoral, sota el lema 'Fem vida, fem Ripollet', a través de cadascun dels integrants de la llista. Això va ser possible gràcies al fet que la llista conté 31 persones, el màxim permès, que, segons paraules de l'alcalde i cap de llista, José María Osuna, amb els integrants de Decidim, haguessin pogut crear encara "una altra llista de 31 persones més, amb les mateixes capacitats de governar".

Decidim Ripollet presenta el seu programa electoral sota el lema 'Fem vida, fem Ripollet' -Imatge 1- L'acte va tenir lloc davant la Torre de l'Argentera, actual seu de l'oficina del SOC, amenitzat amb actuacions musicals i de dansa. Durant les intervencions, es va fer palesa la voluntat de relleu de la formació, que va combinar els candidats que ara formen part de l'equip de govern amb cares menys conegudes de l'esfera política de Ripollet, però presents a la vida associativa local.

El cap de llista de Decidim Ripollet, José M. Osuna, va tancar l'acte amb una intervenció que va mirar enrere als seus quatre anys de mandat, amb esperit optimista malgrat ser "un govern en minoria i arribar a un Ajuntament amb els calaixos buits de projectes i d'idees".

Osuna va aprofitar per recordar les pròximes adequacions i millores de centres educatius i esportius de Ripollet que estan planejades per a aquest estiu i el curs que ve i va argumentar que "si hem fet tot això en un govern en minoria, sense experiència prèvia de govern, on l'oposició no ens ho ha posat gens fàcil, imagineu-vos tot allò que es podrà fer si Decidim té una majoria prou àmplia".

No van faltar càrregues contra altres formacions polítiques, que Osuna va titllar de tenir "només aspiracions d'enriquiment personal i donar promeses buides", a més de la possibilitat de pactes de govern que "tornin a retrocedir als governs de la desídia, amb promeses electoralistes".

Els punts principals del programa de Decidim Ripollet són la residència per a la gent gran, l'eliminació de l'amiant, la millora continuada dels equipaments educatius, polítiques de gènere i LGTBI, millores en l'habitatge social, el reclam d'un nou centre sanitari, la millora d'equipaments esportius i la dotació de nous espais per als joves, entre altres.

LLISTA ELECTORAL ARA DECIDIM RIPOLLET (ADR)
1. José María Osuna López
2. Maria Pilar Castillejo Medina
3. Sergio Linares Salgado
4. Meritxell Caler Vergara
5. Francisco Sánchez Sierra
6. Andrea Guijarro García
7. Éric Plata Fernández
8. Reyes Muñoz Nevado
9. Oriol Mor Hernández
10. Pablo López Fernández
11. Elena Villaoslada Marchante
12. David Fontanals i Grau
13. Eva María Fretes Cascos
14. Alfredo Ángel Cano Toledo
15. Maria Ruiz i Ruiz
16. Yolanda Vico Morcillo
17. María Lucía Madueño Gavilán
18. Antonio Rosa Garrido
19. Eduard López Torras
20. Alba Soria Guardado
21. Ramiro Moldes Custodio

Suplents
1. Montserrat Castellví Garcia
2. Diego Lopez Sánchez
3. Helena Bea Mellado
4. Rafael Diaz Chamizo
5. Estela Maximina Pérez Rapallo
6. Carlos Roma Serrano
7. Roser Peris Ros
8. Pablo Manuel Leon Granado
9. Juan López López
10. Nuria Chaves Izquierdo

A.B.

Altres imatges:
Decidim Ripollet presenta el seu programa electoral sota el lema 'Fem vida, fem Ripollet' -Imatge 2-Decidim Ripollet presenta el seu programa electoral sota el lema 'Fem vida, fem Ripollet' -Imatge 3-Decidim Ripollet presenta el seu programa electoral sota el lema 'Fem vida, fem Ripollet' -Imatge 4-Decidim Ripollet presenta el seu programa electoral sota el lema 'Fem vida, fem Ripollet' -Imatge 5-
  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal