Ciutat
ombra

El CTT Ripollet aconsegueix 13 podis al Campionat de Catalunya d'edats

24/04/2019

El Club de Tennis Taula Ripollet va obtenir un total de 13 medalles als campionats de Catalunya d'edats, celebrat a Valls entre el 13 i el 18 d'abril. Malgrat no assolir cap or, el club va fer molt bons resultats en la majoria de categories on es presentava.

El CTT Ripollet aconsegueix 13 podis al Campionat de Catalunya d'edats -Imatge 1- Carmen Domingo va quedar subcampiona de la prova individual en la categoria prebenjamí, aconseguint així la medalla de plata. En la categoria juvenil, els equips formats per Lidia Rico i Mireia Peretó (juvenil femení) i Albert Vilardell, Enric Barceló i Izani Mora (juvenil masculí), van assolir també la tercera posició, amb un bon campionat per part de tots dos equips.

En la prova de dobles, tant Aina Mogas i Elena Parente com Albert Vilardell i Enric Barceló, van assolir el tercer lloc del podi. En individual, Albert Vilardell i Lídia Rico van aconseguir dues noves medalles de bronze per al CTT Ripollet.

L'equip femení format per Mireia Peretó, Judith Gutiérrez i Marta Peñarando van obtenir la tercera posició en la categoria sub 21. En dobles, Mireia Peretó i Alba Fernández, del CTT Calella, van aconseguir la medalla de bronze, de la mateixa manera que Judith Gutiérrez i Marta Peñarando, que van obtenir la mateixa posició.

En la prova masculina, Albert Vilardell, fent parella amb Adrià Fernández, del CTT Badalona, van pujar al segon lloc del podi, aconseguint la medalla de plata. Finalment, en la prova individual, Albert Vilardell va aconseguir la tercera posició en el campionat, mentre que Mireia Peretó va aconseguir la medalla de plata.