degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
Tràmits
Ciutat
ombra

Comença la preinscripció per a educació infantil de segon cicle, educació primària i ESO

27/03/2019

El divendres, 29 de març, els centres d'educació infantil de segon cicle, educació primària i ESO de Ripollet endegaran el període de preinscripció, que durarà fins el dimarts, 9 d'abril. En el cas d'aquesta preinscripció, les sol·licituds s'hauran de presentar al centre triat en primer ordre de preferència.

Comença la preinscripció per a educació infantil de segon cicle, educació primària i ESO -Imatge 1- Es poden matricular al primer curs de segon cicle d'educació infantil els infants que compleixen 3 anys el 2019 (i els més grans que han fet una retenció a la llar d'infants o que tenen un informe d'avaluació psicopedagògica de l'equip d'assessorament psicopedagògic que ho aconsella). Pel que fa al primer curs de l'educació primària, s'hi han de matricular els nens que compleixen 6 anys el 2019 (i els d'edat diferent que procedeixen del darrer curs d'educació infantil). Finalment, pel que fa al primer curs de l'ESO, s'hi han de matricular els nens que compleixen 12 anys el 2019 (i els d'edat diferent a qui correspon acadèmicament iniciar aquesta etapa).

Es recomana encaridament conèixer el calendari del procés, consultar els centres i conèixer els criteris de prioritat amb què s'ordenen les sol·licituds i la documentació que els acredita. Una vegada s'ompli la sol·licitud (que es pot trobar en aquesta notícia com a document adjunt), s'haurà de presentar una única sol·licitud al centre que s'hagi triat en primer ordre de preferència i caldrà esperar als resultats de les llistes provisionals i definitives. Quan l'alumne hagi passat el període de preinscripció, es podrà acudir al centre i fer la matrícula. Per més informació sobre horaris, documentació i procediments, consulteu el web de l'Ajuntament de Ripollet http://www.ripollet.cat/asp/content.asp?id=29935

Les Portes Obertes a les escoles continuen a l'abril i al maig
El mes d'abril, les escoles bressol La Rodeta del Molí i La Verema obriran les seves portes els dies 9 i 10, respectivament, en motiu de la temporada de preinscripció del curs 2019-20. El dia 24 serà el torn de l'Institut Can Mas, que donarà informació sobre les seves línies de batxillerat i el 29, l'Institut Lluís Companys ho farà sobre batxillerat i cicles formatius. Finalment, l'Institut Palau Ausit s'encarregarà de l'última jornada del calendari de portes obertes, el 8 de maig.

A.B.

Icona PDF-0,62 Mb - Arxiu 1 
Icona PDF-2,33 Mb - Arxiu 2 
  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal