degradat blanc
ripollet.cat
Tràmits
Patronat
Serveis
Ciutat
ombra

Arriba el 'Movem el Teatre' del mes de març

25/03/2019

L'Associació d'Espectadors del Teatre Mercat Vell celebra aquest dilluns l'edició de març de 'Movem el Teatre', en motiu del seu 25è aniversari. Com en anteriors ocasions, el teatre prendà novament el carrer en múltiples espais i escenaris. Com a punt àlgid tindrà lloc una lectura dramatitzada del Diari d'Anna Frank en un escenari desconegut. Vegeu el programa a sota.

La organització, a més, fomenta que el públic comparteixi les seves fotografies i gravacions dels actes per elaborar un documental sobre el 25è aniversari de l'AETMV. Es poden fer arribar per correu electrònic a movemelteatre@espectadorsripollet.cat o etiquetant-los a les xarxes.

Arriba el 'Movem el Teatre' del mes de març -Imatge 1- La programació per aquesta edició és la següent:

* 12 h El Pepe sobre rodes. Actuació als transports públics en motiu dels 10 anys de la mort de Pepe Rubianes.
* 17.15 h Plantem cara al Ramon. Actuació al transport públic, de la mà de Noèlia Requena, Aurora García, Brian Pérez, Mireia Gómez i Paula Chicaiza.
* 18.30 h A Villa Angelina amb l'Anna Frank. Les paraules del diari d'Anna Frank dites per Aina López, Blanca Tubau, Bruna Rodríguez, Elisabet Cofiné, Laura Almirall, Maria Nees, Mariona Cofiné i Ivet Tubau. Aforament limitat. Cal reservar amb antel·lació
* 20 h Mobles Rambla (Rbla St Jordi, 28). Espectacles a la memòria, a càrrec de M. Dolors Torras i Maika Aguado. Adreça desconeguda. Segon acostament al patiment provocat pel nazisme del dia. Coneixerem com dos amics i socis canvien l'amistat per l'odi. Estracte de l'obra a càrrec de Jordi Sans i Xavi Caballé. Entrada lliure. Aforament limitat.

A més, es celebrarà un acte en un lloc encara desconegut de Ripollet, on es llegirà el Diari d'Anna Frank. Per assistir-hi, caldrà fer una reserva anticipada. L'entrada és gratuïta, però l'aforament limitat. Reserveu la vostra invitació al relèfon 627 454 642, a la taquilla del teatre el 22 de març o a l'adreça electrònica movemelteatre@espectadorsripollet.cat. Una vegada feta la reserva, s'informarà del lloc on es farà l'acte.

Icona PDF-0,82 Mb - Arxiu 1 
  • Defensora de la Ciutadania
  • AnyScenica
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni Municipal
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Patronat de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Patronat Municipal de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal