degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
Tràmits
Ciutat
ombra

El delegat del Govern a Barcelona visita Ripollet per parlar de temes estratègics

31/01/2019

El delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernández, va visitar Ripollet aquest dimecres, 30 de gener, per tal de reunir-se amb l'alcalde, Jose M. Osuna, en el marc del programa de visites institucionals que realitza el delegat per a conèixer la realitat i les necessitats més immediates dels municipis. Una reunió on van estar presents la portaveu d'ERC a l'Ajuntament i el president de la secció local. La residència, l'atenció hospitalària, el transport i els recursos en l'àmbit educatiu són alguns dels temes estratègics que es van tractar a la trobada.

El delegat del Govern a Barcelona visita Ripollet per parlar de temes estratègics -Imatge 1- Concretament, Jose M. Osuna va demanar al delegat del Govern que intercedís per tal que el departament d'Afers Socials i Famílies de la Generalitat concedeixi la reunió que tenen pendent amb l'Ajuntament i acceleri la signatura del conveni de voluntats, tal com van acordar, per a deixar constància de la voluntat de construcció de l'equipament, els seus serveis i les seves places.

Durant la reunió també es va parlar de la conversió en instituts escola dels centres de primària Els Pinetons i El Martinet. En aquest àmbit, Osuna va exigir a la Generalitat més recursos i actuacions, responent a les necessitats dels diferents centres educatius, ja traslladades al Departament.

La necessitat d'un equipament hospitalari per als municipis de Ripollet, Cerdanyola i Montcada i el manteniment de la qualitat en l'atenció hospitalària actual va ser una altra de les demandes de l'alcalde al delegat del Govern.

El riu Ripoll i la recuperació de la seva llera també va ser un dels temes tractats. L'alcalde va comentar al delegat del Govern a Barcelona la necessitat que l'ACA (Agència Catalana de l'Aigua) s'encarregui de dotar de programa, coherència i finançament les actuacions a tots els municipis per on passa el riu Ripoll.

Osuna també va preguntar pel traspàs de competències de la Generalitat a l'AMB en relació al transport públic i va expressar la necessitat de millorar el servei de bus al municipi. Per últim, Jose M. Osuna va demanar a Juli Fernández reforçar els efectius dels Mossos d'Esquadra a Ripollet.

NP/A.B.

Altres imatges:
El delegat del Govern a Barcelona visita Ripollet per parlar de temes estratègics -Imatge 2-
  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal