degradat blanc
ripollet.cat
TrÓmits
Patronat
Serveis
Ciutat
ombra

AJORNAT. Arriba la 126a Festa de Sant Antoni Abat a Ripollet

19/01/2019

Aquest cap de setmana, torna la festa de Sant Antoni Abat a Ripollet, en la seva 126a ediciˇ. Els actes comenšaran el dissabte amb la presentaciˇ del programa de la festa i actuacions, i continuaran durant tot el matÝ del diumenge, fins ben entrada la tarda. A mÚs, es compleixen 10 anys del mercat d'artesania de Sant Antoni, que es trobarÓ a la plaša de Pere Quart durant tot el cap de setmana, i on s'hi podran tastar tota mena de productes artesanals i tradicionals.

AJORNAT. Arriba la 126a Festa de Sant Antoni Abat a Ripollet -Imatge 1- La presentaciˇ de dissabte anirÓ a cÓrrec del pregoner, Salvador Gorina, i es farÓ una ofrena al monument de la Festa de Sant Antoni Abat. L'acte comptarÓ amb l'actuaciˇ de l'Agrupaciˇ Musical de Cerdanyola del VallŔs i la coral Veus del VallŔs de la Societat Coral "El VallŔs". Mercat de Sant Antoni, a la pl. de Pere Quart, durant tot el dia.

Diumenge, a les 7 h, es comenšarÓ la jornada amb la diana de traginers, seguida per la benedicciˇ de les coques i l'esmorzar de traginers al Recinte Firal. De 8 a 12 h es farÓ el lliurament de coques als socis a l'escola Anselm ClavÚ. A partir de les 9 h, es farÓ una concentraciˇ a cal banderer, a la FamÝlia Fonollet-Pa˝os, on es farÓ una actuaciˇ de l'Agrupaciˇ Musical de Cerdanyola, i es caminarÓ fins a l'EsglÚsia de Sant Esteve.

A continuaciˇ es farÓ l'ofici solemne amb l'actuaciˇ de la Societat Coral "El VallŔs". A partir de les 11 h, la festa es desplašarÓ al Recinte Firal, situat a l'avinguda de Catalunya amb carrer BarberÓ i carrer Torrent Tortuguer, on es concentraran les cavalleries i carros participants. A les 12 h es farÓ la benedicciˇ d'animals, al c. Nou/c. Anselm ClavÚ, i es donarÓ pas a l'inici de la desfilada. MÚs tard, a les 13 h, es farÓ la desfilada individual a la pl. Onze de Setembre, i a les 14 es procedirÓ a l'entrega de records als participants. Finalment, a partir de les 15 h, es farÓ el dinar dels Tres Tombs al Pavellˇ, concert i ball.

Per mÚs informaciˇ, es pot consultar el programa de la festa, a https://www.santantoniabat.cat/.

Rally FotogrÓfic i Concurs d'Instagram

A mÚs, com ja Ús tradiciˇ, aquells que ho desitgin podran participar en el Rally FotogrÓfic de Sant Antoni, que organitza Acciˇ FotogrÓfica Ripollet i la Comissiˇ de Festes de Sant Antoni Abat. Les fotos preses durant el cap de setmana es podran presentar en les categories d'adults i infantil (fins a 14 anys), i el veredicte es farÓ el diumenge, 10 de Febrer de 2019. Per mÚs detalls sobre les bases, es pot consultar el web https://afr.cat/.

A banda, l'Agrupaciˇ Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet (AFOCER) tambÚ ha organitzat el seu concurs, en aquest cas en la plataforma Instagram. Aquells que pugin les seves fotos a Instagram amb l'etiqueta #santantoni19_afocer, entraran en concurs per un cap de setmana per a dues persones. El veredicte es farÓ p˙blic el dia 2 de febrer. Bases a afocer.cat.

A.B.

Altres imatges:
AJORNAT. Arriba la 126a Festa de Sant Antoni Abat a Ripollet -Imatge 2-AJORNAT. Arriba la 126a Festa de Sant Antoni Abat a Ripollet -Imatge 3-
  • Defensora de la Ciutadania
  • AnyScenica
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni Municipal
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG.

Redacciˇ i estil: Patronat de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Patronat Municipal de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal