degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
Tràmits
Ciutat
ombra

'Elucubracions de gran format', l'expressionisme d'Antonio García Iglesias

11/01/2019

Aquest mes de gener, el Centre Cultural acull l'exposició Elucubracions de gran format, la qual presenta una vintena d'obres pictòriques d'Antonio García Iglesias, concretament, de la seva etapa expressionista de gran format. Totes les obres, com explicava el mateix autor durant la inauguració oficial, ahir dijous, 10 de gener, han estat presentades a concursos de "pintura seca", on el pintor disposa d'un període de temps molt més llarg que als certàmens de pintura ràpida per crear l'obra. García Iglesias, veí de Cerdanyola, s'ha mostrat agraït per poder exposar en l'equipament municipal.

'Elucubracions de gran format', l'expressionisme d'Antonio García Iglesias -Imatge 1- García Iglesias va néixer a Oviedo, el 1935 i, amb 18 anys, quan arriba a Barcelona, comença a formar-se artísticament i a participar en nombrosos concursos de pintura ràpida. A més, s'ha relacionat amb molts cercles artístics d'arreu del territori, com ara Manresa, Moià o Palamós. Actualment és un dels socis més actius de l'Associació d'Artistes Plàstics de Cerdanyola del Vallès.

La inauguració de la mostra va comptar amb la presència del regidor de Cultura Oriol Mor, qui va agrair l'Associació d'Artistes Plàstics de Cerdanyola i les col·laboracions amb Ripollet. De fet, ja s'ha acordat una exposició de l'entitat al Centre Cultural el mes de novembre.

S.R.

Altres imatges:
'Elucubracions de gran format', l'expressionisme d'Antonio García Iglesias -Imatge 2-'Elucubracions de gran format', l'expressionisme d'Antonio García Iglesias -Imatge 3-'Elucubracions de gran format', l'expressionisme d'Antonio García Iglesias -Imatge 4-'Elucubracions de gran format', l'expressionisme d'Antonio García Iglesias -Imatge 5-
  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal