degradat blanc
ripollet.cat
TrÓmits
Patronat
Serveis
Ciutat
ombra

L'exposiciˇ de pessebres de l'Agrupaciˇ de Pessebristes de Ripollet arriba a la seva 39a ediciˇ

14/12/2018

El passat divendres, 14 de desembre, es va inaugurar la 39a Exposiciˇ de Pessebres de Ripollet de l'Agrupaciˇ de Pessebristes de Ripollet, amb la tradicional benedicciˇ dels pessebres i la cantada de nadales a cÓrrec de la Coral Tradicional de la Societat Coral "El VallŔs". La mostra la conformen una desena de diorames d'escenes relacionades amb el naixement, a mÚs d'un gran pessebre.

L'exposiciˇ de pessebres de l'Agrupaciˇ de Pessebristes de Ripollet arriba a la seva 39a ediciˇ -Imatge 1- L'exposiciˇ de pessebres es podrÓ visitar fins al 20 de gener, a la seu l'entitat (carrer dels Afores, 14). Els dies feiners, els dissabtes i les vigÝlies de festius romandrÓ oberta de 18 a 20 h, mentre que els diumenges i festius es podrÓ visitar de 12 a 14 h i de 18 a 20 h.

Nit del Pessebre
L'Agrupaciˇ de Pessebristes de Ripollet se suma, enguany, a la Nit del Pessebre, una nova iniciativa de la Federaciˇ Catalana de Pessebristes. Se celebrarÓ dissabte 29 de desembre, de 20 a 1 h. Aquesta vetllada compta amb la colĚlaboraciˇ de les Nits de M˙sica de l'Associaciˇ d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell, que presentaran una sessiˇ especial per a l'ocasiˇ; d'Amics del Teatre, que representaran escenes del seu muntatge d'Els Pastorets; de la Societat Coral "El VallŔs", que oferirÓ una actuaciˇ musical; i de La Careta Teatre, que interpretarÓ petites peces teatrals.

L'entrada a la Nit del Pessebre, que tambÚ tindrÓ lloc a la seu de l'entitat, Ús gratu´ta. S'oferirÓ xocolata calenta durant les activitats i, per acabar, es farÓ un brindis amb cava.

34Ŕ Concurs de Pessebres
Enguany, el tradicional Concurs de Pessebres de l'entitat arriba a la seva 34a ediciˇ. Totes aquelles persones que hagin muntat un pessebre al seu domicili particular pot participar-hi, realitzant la inscripciˇ a la seu de l'Agrupaciˇ o al Centre Cultural, abans del 26 de desembre. El jurat visitarÓ els pessebres els dies 27 i 28 de desembre i el veredicte i lliurament de premis tindrÓ lloc, al Centre Parroquial, el 19 de gener, a les 12.30 h.

A.B./S.R.

(Fotografia d'arxiu: Inauguraciˇ de la 38a Exposiciˇ de Pessebres, el 2017)

  • Defensora de la Ciutadania
  • AnyScenica
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni Municipal
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG.

Redacciˇ i estil: Patronat de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Patronat Municipal de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal