degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
Tràmits
Ciutat
ombra

L'exposició de pessebres de l'Agrupació de Pessebristes de Ripollet arriba a la seva 39a edició

14/12/2018

El passat divendres, 14 de desembre, es va inaugurar la 39a Exposició de Pessebres de Ripollet de l'Agrupació de Pessebristes de Ripollet, amb la tradicional benedicció dels pessebres i la cantada de nadales a càrrec de la Coral Tradicional de la Societat Coral "El Vallès". La mostra la conformen una desena de diorames d'escenes relacionades amb el naixement, a més d'un gran pessebre.

L'exposició de pessebres de l'Agrupació de Pessebristes de Ripollet arriba a la seva 39a edició -Imatge 1- L'exposició de pessebres es podrà visitar fins al 20 de gener, a la seu l'entitat (carrer dels Afores, 14). Els dies feiners, els dissabtes i les vigílies de festius romandrà oberta de 18 a 20 h, mentre que els diumenges i festius es podrà visitar de 12 a 14 h i de 18 a 20 h.

Nit del Pessebre
L'Agrupació de Pessebristes de Ripollet se suma, enguany, a la Nit del Pessebre, una nova iniciativa de la Federació Catalana de Pessebristes. Se celebrarà dissabte 29 de desembre, de 20 a 1 h. Aquesta vetllada compta amb la col·laboració de les Nits de Música de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell, que presentaran una sessió especial per a l'ocasió; d'Amics del Teatre, que representaran escenes del seu muntatge d'Els Pastorets; de la Societat Coral "El Vallès", que oferirà una actuació musical; i de La Careta Teatre, que interpretarà petites peces teatrals.

L'entrada a la Nit del Pessebre, que també tindrà lloc a la seu de l'entitat, és gratuïta. S'oferirà xocolata calenta durant les activitats i, per acabar, es farà un brindis amb cava.

34è Concurs de Pessebres
Enguany, el tradicional Concurs de Pessebres de l'entitat arriba a la seva 34a edició. Totes aquelles persones que hagin muntat un pessebre al seu domicili particular pot participar-hi, realitzant la inscripció a la seu de l'Agrupació o al Centre Cultural, abans del 26 de desembre. El jurat visitarà els pessebres els dies 27 i 28 de desembre i el veredicte i lliurament de premis tindrà lloc, al Centre Parroquial, el 19 de gener, a les 12.30 h.

A.B./S.R.

(Fotografia d'arxiu: Inauguració de la 38a Exposició de Pessebres, el 2017)

  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal