degradat blanc
ripollet.cat
TrÓmits
Patronat
Serveis
Ciutat
ombra

Gran oferta de tallers aquest Nadal

05/12/2018

Diverses entitats ja han obert el perÝode d'inscripciˇ per als cursos de desembre. Des de tallers nadalencs, passant pel maneig de la febre i arribant a la formaciˇ fiscal, la programaciˇ d'aquest mes Ús per a tots els gustos.

Gran oferta de tallers aquest Nadal -Imatge 1- Des del dia 1, l'Oficina del CatalÓ a Ripollet ja tÚ obertes les inscripcions per als cursos bÓsics i dos cursos de nivell B i C de catalÓ. L'horari d'inscripcions Ús de dilluns a dijous, de 10 a 13 h, i les tardes de dimarts, de 16.30 a 18.30 h, fins al 21 de desembre, al Centre Cultural.

El dilluns, dia 10 de desembre, l'Ajuntament organitza un taller d'entitats sobre fiscalitat i planificaciˇ de pressupostos anuals; i el dijous 13, l'equip de pediatria del CAP Ripollet farÓ un curs sobre el maneig de la febre.

TambÚ el dilluns 10, arriba el Bibliolab Creatiu, a la Biblioteca, amb una activitat de scrapbook nadalenc. Al mateix lloc i amb ambientaciˇ nadalenca, seran els tallers del dilluns 17, sobre postals de Nadal; el dimarts 18, d'ornaments; el dijous 20, de cuina nadalenca; i el divendres 21, amb un taller de decoraciˇ. El mateix dia, es farÓ un altre taller de decoraciˇ al Casal de Joves.

A mÚs, es faran dos tallers de corones per commemorar els 50 anys de la Cavalcada de Reis a Ripollet, el dijous 27, al Centre Cultural i al Casal de Joves; i el dissabte 29 al matÝ, al Centre Cultural.

Clubs de lectura
Els clubs de lectura tornen a la Biblioteca els dies 11, 12 i 13 d'aquest mes. El club de lectura de teatre comentarÓ l'obra Alba, de Marc Artigau, una hist˛ria que reflexiona sobre les relacions humanes i la situaciˇ de l'individu dins de la societat. El club de c˛mic arriba per partida doble, amb les aventures del Dr. Slump, el dimarts, i Les Joies de Castafiore, el dijous. Quant al club Chick-Lit, es parlarÓ del llibre Yo antes de ti, de Jojo Moyes, sobre les decisions i com afecten a la felicitat dels altres.

Activitats infantils
Per als mÚs menuts, Els Solets-minnilÓndia organitzarÓ, el dimarts 11, un taller de joc en famÝlia en forma de festa nadalenca, amb nadales, manualitats, berenar i jocs. A mÚs, l'Ajuntament organitzarÓ dos tallers en famÝlia, un nou de cuina (dissabtes 15 i 22), al Centre Cultural, i dos activitats de contes, els mateixos dies, a la Biblioteca. Finalment, el mateix dia, es farÓ un taller de videocreaciˇ ambientat en el projecte 'VallŔs. Fabricar passats, fabricar futurs', de Claudio Zulißn.

Totes aquestes activitats requereixen inscripciˇ. Per mÚs informaciˇ i horaris, poden consultar l'agenda de l'InfoRipollet.

A.B.

Icona PDF-1,83 Mb - Arxiu 1 
  • Defensora de la Ciutadania
  • Any del llibre
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni Municipal
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG.

Redacciˇ i estil: Patronat de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Patronat Municipal de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal