degradat blanc
ripollet.cat
Tràmits
Patronat
Serveis
Ciutat
ombra

155 alumnes comencen els tallers del Centre Cultural

05/11/2018

El Centre Cultural ha posat en marxa durant el mes d'octubre el seu programa de cursos i tallers. En total s'han ofert 13 propostes formatives, amb cursos de cuina, arts decoratives, pintura, plàstica, ioga, puntes de coixí, ioga en família, cuina en família i tallers per a entitats. El número d'alumnes matriculats han estat 155, una vintena més que el curs 17-18; i tot i que queda alguna plaça lliure, la majoria compta amb més del 70% d'ocupació.

155 alumnes comencen els tallers del Centre Cultural -Imatge 1- A més, el mes de novembre es reprendrà el programa de Trobades amb l'art, amb sortides guiades a museus i exposicions rellevants. La primera Trobada amb l'art, el 10 de novembre, serà a l'exposició 'Toulouse Lautrec i l'esperit de Montmartre', al Caixa Forum de Barcelona.

Un any més, el Patronat Municipal de Cultura ha vist com els cursos que més acceptació tenen són els que fa anys que es repeteixen, com pintura, ioga o cuina. Per aquest motiu, s'ha optat per no tornar a programar aquelles novetats que l'any passat es van oferir però no van comptar amb massa acceptació, com és el cas dels cursos de videojocs i direcció de cinema.

Tallers en família
D'altra banda, aquest curs es consoliden amb gran èxit els tallers en família que van impulsar l'any passat. Per aquest curs s'ha elaborat un programa de tallers de ioga i cuina per gaudir en família un dissabte al mes. Han començat a l'octubre amb un ple total i s'allargaran fins el mes de maig. Estan adreçats principalment a famílies amb infants d'entre 5 a 12 anys i tenen un preu de 4 euros per nen. Les sessions són d'11 a 12.30h i cadascuna funciona com a independent de la resta.

Cursos gratuïts per a entitats culturals
Finalment, també ha començat amb força acceptació el programa formatiu que s'ha elaborat per a les entitats. Es tracta d'una iniciativa que també va començar l'any passat i que consisteix en un conjunt de tallers gratuïts que ofereix el Centre Cultural a les entitats culturals per tractar temes que poden ser del seu interès. Aquest curs 2018-19 es tractaran temes com l'elaboració de projectes, l'ús de xarxes socials, fiscalitat o foment de la participació. El primer taller va tenir lloc dilluns 22 d'octubre sobre la certificació digital i va comptar amb la participació de 26 entitats.

NP/A.B.

  • Defensora de la Ciutadania
  • Any del llibre
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni Municipal
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Patronat de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Patronat Municipal de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal