degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
Tràmits
Ciutat
ombra

Ara Decidim Ripollet es torna a presentar a les eleccions municipals

09/10/2018

La formació municipalista Ara Decidim Ripollet va anunciar ahir, en roda de premsa, la seva candidatura a les pròximes eleccions municipals del 2019. Ho farà incorporant la nova formació En Comú Podem Ripollet, que aplega Podem, EUA i ICV. La coalició, fins ara formada per Podem Ripollet, COP-Compromís per Ripollet i entitats i persones a títol individual, considera aquesta incorporació com "un important pas endavant per fer créixer aquesta candidatura de base local, àmplia i plural". També es presentava com "un front comú d'esquerres enfront de les dretes", afegia Yolanda Vico.

Ara Decidim Ripollet es torna a presentar a les eleccions municipals -Imatge 1- Segons Decidim Ripollet, fer créixer la formació és "més que mai, un acte de responsabilitat cap als veïns i veïnes de Ripollet", davant el panorama polític actual "on les baralles partidistes i la política feta només a base de titulars per defensar interessos particulars i electoralistes que impedeixen prioritzar el servei a totes les persones". És per això que defensen "una candidatura de persones", explicava Julio Rua, més enllà dels partits i organitzacions que en formen part.

Des de la formació, també s'ha posat en relleu algunes de les línies de treball durant els tres anys de govern, com ara la participació ciutadana, la cerca de l'acord polític per sobre d'ideologies, l'enfortiment dels serveis públics, la modernització de l'administració, la lluita contra les desigualtats socials i l'atur, el treball amb les polítiques d'habitatge, la defensa d'una mobilitat al servei de les persones i la visió de la cultura, l'esport i l'ensenyament com els motors del desenvolupament personal i la cohesió social.

Ara, l'assemblea marcarà els criteris del seu candidat a l'alcaldia i iniciaran el procés de selecció del cap de llista, així com la resta de noms que la configuraran. L'alcalde José M. Osuna, que també era present a la roda de premsa, va concretar que "és una decisió que no volem demorar" i que es desvetllarà en les pròximes setmanes.

S.R.

  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal