degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
Tràmits
Ciutat
ombra

"La cuina de Ripollet" torna aquest dimecres en la seva penúltima jornada

18/07/2018

Aquest dimecres, 18 de juliol, torna una nova edició de "La cuina de Ripollet" a les 18 h, a l'Aula de cuina del Mercat Municipal. En aquesta ocasió, s'ensenyarà a cuinar truita de patates i "callos", a càrrec del Bar Nou Mercat, del Mercat Municipal. En finalitzar es farà la degustació d'un plat.

"La cuina de Ripollet" torna aquest dimecres en la seva penúltima jornada  -Imatge 1- La setmana que ve tindrà lloc la última jornada de cuina, amb la preparació de pollastre rostit a l'estil de Ca l'Elvira. Albert Jané, cuiner d'aquest establiment, reconeixia haver-se engrescat amb aquest projecte i explicava que "fer servir el Mercat per apropar altres cultures i donar-li vida a través de la cuina, a mi que sóc cuiner, em sembla molt bé".

Dinamització del Mercat
"La cuina de Ripollet" és un projecte endegat per la regidoria de Comerç de l'Ajuntament, amb el suport del Consorci de Normalització Lingüística. Fins ara, s'han realitzat 14 jornades cuina, a l'Aula de cuina del Mercat, amb la voluntat de dinamitzar el Mercat i visualitzar, de la mà de parades, restauradors i persones voluntàries, la diversitat gastronòmica de la ciutat, des d'un vessant intercultural. En aquest temps que ha durat el projecte, s'han pogut conèixer receptes del Marroc, de Rússia, de Veneçuela, del Perú, de l'Índia, d'Hondures, de Nicaragua, de Cuba, de l'Equador i de Guinea Conakry.

Horari d'estiu
D'altra banda, el Mercat Municipal segueix amb el seu horari d'estiu, fins al 7 de setembre. Les dues tardes que obre el Mercat Municipal, els dimecres i divendres, l'horari és de 18 a 20.30 h, en comptes de 17 a 20 h. Pel que fa als matins, es mantenen com la resta de l'any: dilluns, de 8 a 14 h i, de dimarts a dissabte, de 7 a 14 h.

M.F.

Fotografia 2: "La cuina de Ripollet" en una de les seves jornades

Altres imatges:
"La cuina de Ripollet" torna aquest dimecres en la seva penúltima jornada  -Imatge 2-
  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal