degradat blanc
ripollet.cat
TrÓmits
Patronat
Serveis
Ciutat
ombra

L'associaciˇ Ripollet Rock presenta el seu cartell definitiu del Ripollet Rock Festival

06/07/2018

El divendres, 24 d'agost, tindrÓ lloc el Ripollet Rock Festival 2018, al parc dels Pinetons, amb les actuacions de Royal Hunt, Crazy Lixx, Serenity, Hard Buds i We Exist Even Dead. La 26a ediciˇ del festival de rock farÓ la seva obertura de portes a les 21.30 h i forma part, com cada any, del programa de la Festa Major de Ripollet. Per escalfar motors per al festival, Ripollet Rock ha organitzat una festa a la Sala Breakout de Sabadell, el pr˛xim 28 de juliol, a partir de les 21 h. Es tracta d'una festa gratu´ta, que comptarÓ amb actuacions en directe i on es donarÓ a conŔixer el marxandatge de la 26a ediciˇ del festival.

L'associaciˇ Ripollet Rock presenta el seu cartell definitiu del Ripollet Rock Festival -Imatge 1- Royal Hunt Ús la banda de Metal mel˛dic progressiu que encapšala el cartell d'enguany. Formada el 1989 pel teclista AndrÚ Andersen, els danesos compten amb el cantant nord-americÓ D.C. Cooper dins el grup i vindran a Ripollet a presentar el seu ˙ltim Ólbum "Cast in stone".

La banda sueca Crazy Lixx destaca per la seva marca ˙nica de Hard Rock dels anys 80. Formada el 2002, aquesta banda de Hard Rock i Hair Metal Ús coneguda com una de les ˙ltimes bandes permanents de "The New Wave of Swedish Sleaze". El grup ha realitzat cinc Ólbums d'estudi i un en viu.

El Metal sinf˛nic vindrÓ de la mÓ de Serenity, una formaciˇ musical originÓria d'└ustria que va iniciar-se el 2001. El 2013 van editar l'Ólbum "War of Ages", amb una acompanyant femenina, la qual cosa els va portar de gira per Europa com a caps de cartell. El 2015, van decidir tornar al seu so original, amb l'Ólbum "Lionheart", que presentaran en el Ripollet Rock Festival.

Representaciˇ local
En el cartell tambÚ hi haurÓ presŔncia catalana amb la banda de Girona Hard Buds i la banda We Exist Even Dead, formada per ripolletencs i barcelonins. Per una banda, Hard Buds proposa un rock enŔrgic i descarat molt en la lÝnia d'AC/DC o Airbourne. De l'altra, We Exist Even Dead serÓ la representaciˇ local d'enguany, els quals portaran a l'escenari un Metalcore per a tot tipus d'o´des.

M.F.

Altres imatges:
L'associaciˇ Ripollet Rock presenta el seu cartell definitiu del Ripollet Rock Festival -Imatge 2-
  • Defensora de la Ciutadania
  • Any del llibre
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni Municipal
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG.

Redacciˇ i estil: Patronat de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Patronat Municipal de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal