degradat blanc
ripollet.cat
Tràmits
Patronat
Serveis
Ciutat
ombra

El Passaport Petit Ripollet prepara el seu dia gran de cloenda

11/06/2018

El divendres, 29 de juny, a les 18.30 h, la plaça de l'Onze de Setembre acollirà la cloenda del programa cultural per als infants "Passaport Petit Ripollet", amb un espectacle de música al carrer. Aquell dia tots els infants que hagin completat el seu passaport amb 10 segells obtindran un regal de reconeixement per haver participat en els espectacles programats al Teatre Auditori del Mercat Vell, Centre Cultural, CIP Molí d'en Rata i la Biblioteca Municipal.

El Passaport Petit Ripollet prepara el seu dia gran de cloenda -Imatge 1- Del 4 al 22 de juny, els infants hauran de facilitar les dades familiars
Per això, entre el 4 i el 22 de juny, tots aquells nens i nenes que tinguin 10 segells o més en el seu passaport hauran de passar pel Centre Cultural, per tal de facilitar les dades familiars de contacte.

El passaport permet viatjar per quatre equipaments municipals
El Passaport Petit Ripollet consisteix en la creació d'un passaport personal, adreçat a infants de 3 a 12 anys, perquè viatgin per les diferents activitats culturals que organitzen aquests quatre equipaments. A l'inici del curs tot l'alumnat de primària dels centres educatius locals van rebre aquest passaport i l'han segellat a mesura que han participat en alguna de les activitats programades. Les activitats que formen part de la programació Petit Ripollet s'etiqueten amb el hashtag #PetitRipollet.

Una eina que fomenta l'arrelament cultural al municipi
Aquest passaport ha sigut l'eina emprada per a crear un circuit cultural que fomenta el sentiment de pertinença a la xarxa cultural del municipi, així com la identificació com a usuari i consumidor de cultura ja des d'edats molt primerenques. A la vegada, també ha servit per compartir experiències en família.

M.F.

Altres imatges:
El Passaport Petit Ripollet prepara el seu dia gran de cloenda -Imatge 2-
  • Any del llibre
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni Municipal
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Patronat de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Patronat Municipal de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal