degradat blanc
ripollet.cat
Tràmits
Patronat
Serveis
Ciutat
ombra

El cinema inspira les exposicions del taller de pintura infantil i d'adults del Centre Cultural

28/05/2018

Els diferents tallers artístics del Centre Cultural, exposaran les seves obres al llarg dels mesos de juny i juliol a la Sala 1 d'exposicions. Dijous 24 de maig, el regidor de Cultura, Oriol Mor, acompanyat del professor Antonio Pérez i els nens i nenes del taller de pintura infantil, inaugurava la mostra col·lectiva "Setè art". L'exposició es podrà visitar fins al 4 de juny.

Enguany, la temàtica del cinema ha servit per inspirar els treballs dels dos tallers de pintura, l'infantil i el d'adults, que, sota el mateix títol, s'exposarà del 5 al 18 de juny. Les obres fan referències a pel·lícules, directors, actors i personatges del món del cinema.

El cinema inspira les exposicions del taller de pintura infantil i d'adults del Centre Cultural -Imatge 1- Durant la inauguració de l'acte, Pérez va explicar la relació dels infants amb el món del cinema: "Els nens coneixen el cinema, però no la seva història". Per això, a les classes, i per elaborar les obres, han fet un recorregut des dels inicis de la fotografia fins a la creació dels diferents gèneres cinematogràfics. Pérez també ha volgut felicitar els artistes i les seves famílies, perquè "aposten per l'educació artística". El regidor, per la seva part, va mostrar-se "content" per poder gaudir de l'evolució dels artistes, que també van exposar l'any passat, i per la temàtica triada: "Soc un apassionat del cinema. No només és imatge en moviment, sinó que aporta una visió molt més àmplia amb la composició, les històries que expliquen, la sensibilitat...".

S.R.

Altres imatges:
El cinema inspira les exposicions del taller de pintura infantil i d'adults del Centre Cultural -Imatge 2-El cinema inspira les exposicions del taller de pintura infantil i d'adults del Centre Cultural -Imatge 3-El cinema inspira les exposicions del taller de pintura infantil i d'adults del Centre Cultural -Imatge 4-El cinema inspira les exposicions del taller de pintura infantil i d'adults del Centre Cultural -Imatge 5-
  • Defensora de la Ciutadania
  • Any del llibre
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni Municipal
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Patronat de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Patronat Municipal de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal