degradat blanc
ripollet.cat
Tràmits
Patronat
Serveis
Ciutat
ombra

S'obre una nova edició del concurs de Cartells de la Festa Major 2018

20/03/2018

Des del 19 de març i fins al 20 d'abril, totes les persones interessades majors de 14 anys poden enviar la seva proposta de cartell per a la Festa Major 2018, que enguany tindrà lloc del 24 al 27 d'agost.

S'obre una nova edició del concurs de Cartells de la Festa Major 2018 -Imatge 1- Una vegada més, serà la ciutadania de Ripollet qui escollirà el cartell de la Festa Major per votació popular, a partir dels tres cartells finalistes que la Comissió Festa Major hagi seleccionat prèviament, entre totes les propostes presentades.

Cada concursant pot presentar un únic cartell, en el qual haurà d'aparèixer la llegenda següent: "Festa Major de Ripollet. 24, 25, 26 i 27 d'agost de 2018". El tema és obert, però ha de ser adient a la festa que motiva el concurs. Es valorarà la idoneïtat temàtica respecte a la festa que representa i al municipi on se celebra, la qualitat artística i tècnica i la seva idoneïtat en la seva funció de cartell anunciador.

Les propostes hauran de presentar-se per correu electrònic a l'adreça electrònica festamajor@ripollet.cat o presencialment al registre del Centre Cultural, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 17 a 21 h, i dissabtes de 10 a 13 h.

Concurs popular
Els tres cartells finalistes es penjaran al web de la Festa major http://festamajor.ripollet.cat, a partir del dia 30 d'abril i fins a l'11 de maig, per tal que la gent els pugui votar. El veredicte es farà públic el dia 22 de maig a la mateixa pàgina web i a les xarxes socials i mitjans de comunicació. La persona guanyadora obtindrà un premi de 600 €.

M.F.

Poden consultar les bases del concurs en el blog del Centre Cultural.

Altres imatges:
S'obre una nova edició del concurs de Cartells de la Festa Major 2018 -Imatge 2-
  • Any del llibre
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni Municipal
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Patronat de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Patronat Municipal de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal