degradat blanc
ripollet.cat
TrÓmits
Patronat
Serveis
Ciutat
ombra

S'obre una nova ediciˇ del concurs de Cartells de la Festa Major 2018

20/03/2018

Des del 19 de marš i fins al 20 d'abril, totes les persones interessades majors de 14 anys poden enviar la seva proposta de cartell per a la Festa Major 2018, que enguany tindrÓ lloc del 24 al 27 d'agost.

S'obre una nova ediciˇ del concurs de Cartells de la Festa Major 2018 -Imatge 1- Una vegada mÚs, serÓ la ciutadania de Ripollet qui escollirÓ el cartell de la Festa Major per votaciˇ popular, a partir dels tres cartells finalistes que la Comissiˇ Festa Major hagi seleccionat prŔviament, entre totes les propostes presentades.

Cada concursant pot presentar un ˙nic cartell, en el qual haurÓ d'aparŔixer la llegenda segŘent: "Festa Major de Ripollet. 24, 25, 26 i 27 d'agost de 2018". El tema Ús obert, per˛ ha de ser adient a la festa que motiva el concurs. Es valorarÓ la idone´tat temÓtica respecte a la festa que representa i al municipi on se celebra, la qualitat artÝstica i tŔcnica i la seva idone´tat en la seva funciˇ de cartell anunciador.

Les propostes hauran de presentar-se per correu electr˛nic a l'adreša electr˛nica festamajor@ripollet.cat o presencialment al registre del Centre Cultural, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 17 a 21 h, i dissabtes de 10 a 13 h.

Concurs popular
Els tres cartells finalistes es penjaran al web de la Festa major http://festamajor.ripollet.cat, a partir del dia 30 d'abril i fins a l'11 de maig, per tal que la gent els pugui votar. El veredicte es farÓ p˙blic el dia 22 de maig a la mateixa pÓgina web i a les xarxes socials i mitjans de comunicaciˇ. La persona guanyadora obtindrÓ un premi de 600 Ç.

M.F.

Poden consultar les bases del concurs en el blog del Centre Cultural.

Altres imatges:
S'obre una nova ediciˇ del concurs de Cartells de la Festa Major 2018 -Imatge 2-
  • Any del llibre
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni Municipal
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG.

Redacciˇ i estil: Patronat de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Patronat Municipal de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal