degradat blanc
ripollet.cat
Tràmits
Patronat
Serveis
Ciutat
ombra

La UCR treu el comerç al carrer amb una nova edició del Ripostock

09/03/2018

Aquest diumenge 11 de març, el barri de Can Mas acollirà una nova edició del Ripostock, de 10 a 15 h, una fira de comerç al carrer organitzada per la Unió de Comerciants de Ripollet (UCR). Gairebé una trentena d'establiments locals exposaran els seus productes i serveis a la rambla de Sant Jordi, entre els carrers Covadonga i Sarrià de Ter, una iniciativa que enguany s'instal·la al barri de Can Mas, amb l'objectiu "d'apropar el comerç als diferents barris, perquè tots hi tenen dret i tothom pugui gaudir de l'esdeveniment", explica Sergi Samper, president de la UCR.

La UCR treu el comerç al carrer amb una nova edició del Ripostock -Imatge 1- Entre els compradors, se sortejaran tres premis: un sopar per a dues persones, entrades pel Teatre Auditori i un hoverboards, un patinet elèctric. El Ripostock també proposa un concurs de fotografies a la xarxa social Instagram, el guanyador del qual rebrà un val de compra valorat en 20 € per bescanviar-lo a qualsevol establiment participant en la fira. Per participar-hi, els interessats hauran de fer-se seguidors del perfil de la UCR a la xarxa social (@ucripollet) i penjar fins a cinc fotografies fetes al photocall que instal·larà l'entitat, etiquetant @ucripollet i utilitzant els hashtags #UCR i #mesquecomerç. La fotografia guanyadora serà aquella que tingui més "M'agrada" dilluns 12 de març, a les 12 h.

El Ripostock compta amb la col·laboració de diverses entitats locals. Ripollet Unió Atlètica (RUA) amenitzarà la jornada amb gimcanes pels més petits i l'escola de dansa Innedit Dance Complex exhibirà els seus balls al llarg del matí. A més, el Ripostock coincideix amb el 40è concurs de "migas" de l'Associació de Veïns de Can Mas, al parc Carles Ferré, que oferirà servei de bar. A les 13 h, està prevista l'entrega de premis del concurs gastronòmic al parc i, a partir de les 13 h, la UCR farà el sorteig dels premis al mateix espai.

S.R.

Altres imatges:
La UCR treu el comerç al carrer amb una nova edició del Ripostock -Imatge 2-
  • Defensora de la Ciutadania
  • Any del llibre
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni Municipal
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Patronat de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Patronat Municipal de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal