degradat blanc
ripollet.cat
Tràmits
Patronat
Serveis
Ciutat
ombra

Arrenca la setmana del #SuperCarnaval de Ripollet amb la penjada del Cabraboc

07/02/2018

Aquest dimecres, 7 de febrer, va tenir lloc la penjada del Cabraboc al balcó de Ripollet Ràdio i una tabalada a càrrec de la colla de Diables de Ripollet. Com a novetat, aquest any també han participat en l'acte la Colla de Gitanes de Ripollet, que han ballat les danses de "El Vell i la Vella" i "Els Diablots", a més d'una polca. Es tracta d'una tradició de les colles de gitanes del Vallès que enguany s'ha volgut recuperar, segons paraules del regidor de Cultura Oriol Mor.

Arrenca la setmana del #SuperCarnaval de Ripollet amb la penjada del Cabraboc -Imatge 1- Un bon nombre de persones es va acostar a al número 6 de la rambla de Sant Jordi per veure la penjada del Cabraboc al balcó de la ràdio, amb l'acompanyament d'una tabalada i amb la veu en off del Cabraboc, qui va donar pas a les danses i balls de la Colla de Gitanes. Aquí podeu veure el vídeo penjat a les xarxes pels Diables de Ripollet:La llegenda del Cabraboc a les escoles
Fins ara, els Diables de Ripollet eren els encarregats de portar la història del Cabraboc a les escoles. Com a novetat, aquest any han estat els alumnes dels cicles de formació professional de l'Institut Lluís Companys els encarregats de mantenir la llegenda viva. Van rebre una formació prèvia a càrrec de la colla de Diables de Ripollet i, a partir d'allà, van ser ells qui van explicar la llegenda als més petits.

El #SuperCarnaval a les xarxes socials
D'altra banda, aquest Carnaval 2018 es viurà molt intensament a les xarxes socials i per això s'han creat dues etiquetes #SuperCarnaval i #GiremLaRua, amb la finalitat de sincronitzar digitalment totes les entrades de les xarxes generades al voltant del Carnaval, recordant que tots podem ser superherois i superheroïnes, i que aquesta vegada la Rua del carnaval ha invertit el seu recorregut.

M.F.

  • Any del llibre
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni Municipal
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Patronat de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Patronat Municipal de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal