degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
Tràmits
Ciutat
ombra

Acció Fotogràfica recorda el soci fundador Ramon Lorenzo al Centre Cultural

16/01/2018

Acció Fotogràfica Ripollet (AFR) exposa les fotografies presentades al primer Memorial Ramon Lorenzo, a la Sala d'Art del Centre Cultural, un concurs de fotografia de natura creat en memòria de Ramon Lorenzo, un dels socis fundadors de l'entitat.

Acció Fotogràfica recorda el soci fundador Ramon Lorenzo al Centre Cultural -Imatge 1- Durant la l'emotiva inauguració, l'11 de gener, el president de l'AFR Joan Serrano va referir-se al Memorial com "una de les exposicions més importants des que es va fundar l'entitat". L'objectiu de l'exposició és donar a conèixer l'obra del "company, amic, persona i fotògraf " Ramon Lorenzo i "portar-lo sempre amb nosaltres", explicava Serrano. El regidor de cultura Oriol Mor va voler destacar que "l'entitat no només està centrada en la fotografia, sinó en les persones que dediquen la seva vida a la fotografia i a estimar la imatge".

La mostra, que s'allargarà fins al 4 de febrer, presenta una selecció de les fotografies de Ramon Lorenzo, moltes d'elles amb papallones com a protagonistes. A més, l'exposició compta amb una vintena de les fotografies que van presentar-se al concurs Memorial Ramon Lorenzo. Entre elles, es troben els tres primers premis, que són obra de Josep Maria Glanadell, Anna Pallarès i Nuria Martínez, respectivament. El veredicte es va fer públic el 30 de novembre, després que el jurat, format per membres del club Afosants de Barcelona, valorés 57 fotografies.

L'entitat treballarà per poder convertir el Memorial en una exposició itinerant dins el municipi.

S.R.

Altres imatges:
Acció Fotogràfica recorda el soci fundador Ramon Lorenzo al Centre Cultural -Imatge 2-Acció Fotogràfica recorda el soci fundador Ramon Lorenzo al Centre Cultural -Imatge 3-Acció Fotogràfica recorda el soci fundador Ramon Lorenzo al Centre Cultural -Imatge 4-Acció Fotogràfica recorda el soci fundador Ramon Lorenzo al Centre Cultural -Imatge 5-
  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal