degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
Tràmits
Ciutat
ombra

El govern municipal i ERC-JxR mostren públicament el seu acord

09/01/2018

El govern municipal ha volgut fer palesos els acords entre l'equip de govern i ERC-JxR, els quals van fer possible l'aprovació dels pressupostos de l'Ajuntament pel 2018, juntament amb el vot a favor de la regidora no adscrita, Mònica Laborda, i l'abstenció del PDECAT.

El govern municipal i ERC-JxR mostren públicament el seu acord  -Imatge 1- L'alcalde José M. Osuna ha explicat, avui en una roda de premsa, que aquests acords "són polítiques de canvi que posen al centre a les persones". "Amb aquests acords, es demostra que l'entesa entre les diferents forces d'esquerra del nostre municipi no només és possible sinó que és necessària per tirar endavant polítiques de transformació a Ripollet", ha expressat l'alcalde. José M. Osuna ha agraït a ERC Ripollet la bona disposició que han mostrat aquest any i durant tot el mandat, així com les propostes que els hi han fet, que "van en sintonia amb les polítiques iniciades pel govern municipal".

Per la seva banda, Lurdes Serra, portaveu i regidora d'ERC, ha explicat: "Som l'altra oposició i teníem molt clar quin era el nostre paper, que era treballar pel poble i, atès que compartim línies polítiques amb el govern, tampoc ens havia de ser massa complicat". Respecte a l'entesa amb el govern municipal, la regidora d'ERC s'ha expressat així: "Hem posat per davant el que entenem que és més beneficiós pels veïns de Ripollet i això és el que ha fet que ens tornem a seure amb el govern i tornar a treballar". ERC Ripollet va plantejar quatre eixos, sobre els quals es van plantejar els acords, aquests són:

-Desplegament de la millora democràtica, la participació i la transparència
-Dotar el pressupost en l'àmbit de desenvolupament econòmic per impulsar plans de promoció econòmica del comerç local i el mercat
-Pla de treball per millorar la qualitat educativa
-Impulsar un pla de mobilitat, accessibilitat i transport públic

Lurdes Serra ha volgut agrair "a l'equip de govern i l'alcalde la voluntat que hagi estat possible poder tirar endavant tot plegat".

M.F.

Altres imatges:
El govern municipal i ERC-JxR mostren públicament el seu acord  -Imatge 2-
  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal