degradat blanc
ripollet.cat
Tràmits
Patronat
Serveis
Ciutat
ombra

El 2n Concurs fotogràfic "I tu, jugues en català?" relaciona el joc i el català

09/11/2017

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) impulsa un any més actuacions de promoció dels jocs i les joguines en català, a través del programa I tu, jugues en català?. En aquesta cinquena edició del programa, es repeteix l'experiència del concurs fotogràfic que enguany té Instagram com a xarxa social de referència. De l'1 al 15 de novembre, les persones interessades poden participar-hi publicant fotografies a Instagram que relacionin el joc i el català. Les fotografies han de ser sobre el joc i han de dur una breu descripció, una frase o paraula, en català. A més, s'han d'etiquetar com a #jugacpnl.

El 2n Concurs fotogràfic "I tu, jugues en català?" relaciona el joc i el català -Imatge 1- Les tres millors imatges obtindran premis cedits pels patrocinadors: Abacus, Devir, XANASCAT, el Teatre Nacional de Catalunya i el restaurant El Racó de l'Avi Melcior. Aquest any, i com a novetat, Pilar Aymerich i Puig, fotògrafa de prestigi, presideix el jurat, que està format per Josep M. Serrano, director de Serveis a la Joventut de XANASCAT; Benjamín Amorín García, responsable de Devir TV i de l'àrea de Comunicació de Devir Iberia; Isaac López, community manager de la cooperativa Abacus, i Josep Madorell, gerent del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Dins del web cpnl.cat/jugacpnl, es poden consultar les bases del concurs i visualitzar, en una galeria d'imatges, les fotografies que hi participin.

L'app "I tu, jugues en català?", que es va estrenar el 2015 per a les plataformes Android i IOS, permet consultar un catàleg de prop de 650 jocs i joguines que hi ha en català d'una manera còmoda i àgil, classificats per categories o per l'edat del destinatari. Alhora, també facilita una llista d'establiments col·laboradors i permet trobar els més propers a la ubicació de l'usuari. Els jocs es poden valorar des de la pàgina web i des de l'aplicació.

  • Any del llibre
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni Municipal
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validació W3C/WCAG.

Redacció i estil: Patronat de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Patronat Municipal de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal