degradat blanc
ripollet.cat
TrÓmits
Patronat
Serveis
Ciutat
ombra

El 2n Concurs fotogrÓfic "I tu, jugues en catalÓ?" relaciona el joc i el catalÓ

09/11/2017

El Consorci per a la Normalitzaciˇ LingŘÝstica (CPNL) impulsa un any mÚs actuacions de promociˇ dels jocs i les joguines en catalÓ, a travÚs del programa I tu, jugues en catalÓ?. En aquesta cinquena ediciˇ del programa, es repeteix l'experiŔncia del concurs fotogrÓfic que enguany tÚ Instagram com a xarxa social de referŔncia. De l'1 al 15 de novembre, les persones interessades poden participar-hi publicant fotografies a Instagram que relacionin el joc i el catalÓ. Les fotografies han de ser sobre el joc i han de dur una breu descripciˇ, una frase o paraula, en catalÓ. A mÚs, s'han d'etiquetar com a #jugacpnl.

El 2n Concurs fotogrÓfic "I tu, jugues en catalÓ?" relaciona el joc i el catalÓ -Imatge 1- Les tres millors imatges obtindran premis cedits pels patrocinadors: Abacus, Devir, XANASCAT, el Teatre Nacional de Catalunya i el restaurant El Racˇ de l'Avi Melcior. Aquest any, i com a novetat, Pilar Aymerich i Puig, fot˛grafa de prestigi, presideix el jurat, que estÓ format per Josep M. Serrano, director de Serveis a la Joventut de XANASCAT; BenjamÝn AmorÝn GarcÝa, responsable de Devir TV i de l'Órea de Comunicaciˇ de Devir Iberia; Isaac Lˇpez, community manager de la cooperativa Abacus, i Josep Madorell, gerent del Consorci per a la Normalitzaciˇ LingŘÝstica.

Dins del web cpnl.cat/jugacpnl, es poden consultar les bases del concurs i visualitzar, en una galeria d'imatges, les fotografies que hi participin.

L'app "I tu, jugues en catalÓ?", que es va estrenar el 2015 per a les plataformes Android i IOS, permet consultar un catÓleg de prop de 650 jocs i joguines que hi ha en catalÓ d'una manera c˛moda i Ógil, classificats per categories o per l'edat del destinatari. Alhora, tambÚ facilita una llista d'establiments colĚlaboradors i permet trobar els mÚs propers a la ubicaciˇ de l'usuari. Els jocs es poden valorar des de la pÓgina web i des de l'aplicaciˇ.

  • Any del llibre
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni Municipal
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG.

Redacciˇ i estil: Patronat de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Patronat Municipal de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal