degradat blanc
ripollet.cat
TrÓmits
Patronat
Serveis
Ciutat
ombra

Diverses entitats se sumen a les celebracions de Halloween

02/11/2017

Una de les propostes mÚs consolidades Ús la que ofereix La Careta Teatre. El Centre Cultural ha tornat a acollir, aquest any, els seus habituals t˙nels del terror per a infants i adults. El dilluns 30 d'octubre, el grup dels Arlequins, format per sis actors entre 5 i 7 anys, va rebre els nens i nenes assistents amb canšons i dibuixos, mentre que el grup infantil dels Trobadors, de 10 integrants, es va encarregar del t˙nel del terror titulat "Els ninots de l'infern". Uns 300 infants van gaudir de l'activitat.

Diverses entitats se sumen a les celebracions de Halloween -Imatge 1- La segona jornada que va preparar La Careta Teatre estava destinada al p˙blic adult i va aconseguir unes xifres d'assistŔncia molt similars a les infantils. La nit del dimarts 31, uns 25 actors van donar vida al t˙nel del terror d'adults, enguany ambientat en l'interior d'un monestir. Durant tota la nit, es van projectar curtmetratges de terror al pati del Centre Cultural i es van realitzar tallers de maquillatge.

Halloween tambÚ va arribar al mˇn esportiu local. L'Escola Futbol Base Ripollet va presentar una sessiˇ de cinema de terror al camp de futbol de l'Industrial i el CF Ripollet va convertir l'interior del camp municipal en un t˙nel del terror obert a tots els p˙blics.

Algunes associacions van decidir avanšar les seves celebracions. ╔s el cas, per exemple, de l'Associaciˇ de Ve´ns de Can Vargas, que va preparar una festa de Halloween pels mÚs petits amb disfresses, premis i ball, el divendres 27. L'Associaciˇ Musical Kanyapollet va triar el dissabte 29 per a la seva "DJ's Terror Night" el 29 d'octubre, amb l'actuaciˇ de diversos DJs locals.

S.R.

(Foto 1: La Careta Teatre infantil; Foto 2: La Careta Teatre adults; Foto 3: Escola Futbol Base Ripollet; Foto 4: CF Ripollet; Foto5: Associaciˇ Musical Kanyapollet)

Altres imatges:
Diverses entitats se sumen a les celebracions de Halloween -Imatge 2-Diverses entitats se sumen a les celebracions de Halloween -Imatge 3-Diverses entitats se sumen a les celebracions de Halloween -Imatge 4-Diverses entitats se sumen a les celebracions de Halloween -Imatge 5-
  • Any del llibre
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni Municipal
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG.

Redacciˇ i estil: Patronat de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Patronat Municipal de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal